„Cum să rămâi însărcinată?”. Google a publicat Top 10 întrebări adresate motorului de căutare!

Filon Stan  
înHotnews
13/09/2017, 00:04
„Cum să rămâi însărcinată?”. Google a publicat Top 10 întrebări adresate motorului de căutare!

Google face cât toate rudele puse la un loc! Gata cu sfaturile cerute părinţilor, bunicilor, prietenilor, mai ales dacă sunt întrebări mai sensibile, pe subiecte foarte intime. Cu mult înaintea apariţiei internetului, a învăţa să faci anumite lucruri era o abilitate dezvoltată în şcoală sau învăţată de la părinţi. Acum, când fiecare persoană este conectată aproape non-stop la internet, pare că nu mai avem nevoie să comunicăm cu alţi oameni. Iar asta implică şi faptul că nu le mai punem întrebări altora, ci căutăm răspunsul direct pe internet.

Se pare că, în ziua de astăzi, Google are toate răspunsurile din lume. Reprezentanţii motorului de căutare au făcut publică, recent, lista celor mai frecvente întrebări de tipul „Cum să…” căutate de utilizatori, potrivit The Independent, citat de Gândul. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Din 2004, până în prezent, căutarea acestui tip de întrebări a crescut cu peste 140%. Deşi între ele există multe întrebări referitoare, de exemplu, la reparaţii făcute obiectelor din locuinţă, ceea ce pare logic, pentru că oamenii nu au de unde să ştie aceste lucruri, topul 10 al întrebărilor puse „maestrului” Google demonstrează frumoasa naivitate a rasei umane.

TOP 10 cele mai căutate lucruri pe Google:

1. Cum să faci nod la cravată

2. Cum să săruţi

3. Cum să rămâi însărcinată

4. Cum să slăbeşti

5. Cum să desenezi (diverse obiecte)

6. Cum să faci bani

7. Cum să faci clătite

8. Cum să scrii o scrisoare de intenţie

9. Cum să faci un French toast

10. Cum să scapi de grăsimea de pe abdomen

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×