Oreste a rămas fără contul de Facebook de peste 325.000 de urmăritori

Raluca Ogaru    Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
22/07/2018, 14:40
Oreste a rămas fără contul de Facebook de peste 325.000 de urmăritori GALERIE FOTO

Oreste Teodorescu a rămas fără contul de Facebook, după ce acesta a fost raportat în masă. Jurnalistul avea 325.000 de urmăritori, iar această măsură luată recent a însemnat o lovitură cruntă pentru el.

Oreste Teodorescu a mai avut parte de o surpriză neplăcută, după ce a fost implicat într-un scandal monstru, în ultimele săptămâni. Cunoscut pentru reacțiile sale tranșante în spațiul public, jurnalistul a rămas fără cel mai important ”instrument de lucru”. „Sunt disperați să ne închidă gura! Mii de raportari împotriva uneia dintre cele mai puternice și influente pagini de facebook din România. Cu siguranță cea mai influentă în zona Dreptei, 325.000 de urmăritori, pagina prietenului Oreste Teodorescu. Am vorbit cu el în dimineața aceasta și mi-a zis: Rareș, mi-a fost închis contul de Facebook cu 325.000 de urmăritori, fiind raportat de trolii ciumei roșii pentru că am distribuit imagini cu “m**e PSD”. Cică sunt imagini trucate… din păcate nu am avut imagini reale”, a explicat realizatorul TV Rareș Bogdan.

Oreste a rămas fără contul de Facebook

Oreste a rămas fără contul de Facebook, după ce a fost implicat într-un scandal monstru, recent. Acesta a ieșit în spațiul public cu declarații foarte ofensive, după ce a fost audiat în dosarul ”Stupefiante pentru VIP-uri”. El a susținut atunci că mai multă lume are interes în a-l discredita.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×