Record mondial al mămicilor. O femeie a născut septupleți în 9 minute!

Silviu Ghering    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
17/03/2019, 14:54
Record mondial al mămicilor. O femeie a născut septupleți în 9 minute! GALERIE FOTO
O femeie a născut sextupleți în 9 minute!

S-a atins recordul modial al… mămicilor! O femeie din Houston a născut în dimineața zilei de vineri septuleți în 9 minute. 7 copii aduși pe lume în 9 minute! Thelma Chiaka a avut două perechi de băieți gemeni și o pereche de fete pe care le-a născut între 4:50 și 4:59, la Spitalul de femei din Texas.

O femeie a născut septupleți în 9 minute!

Potrivit unui comunicat de presă al unității spitalicești, bebelușii au cântărit între 1 kilogram și 12 grame și 2 kilograme și 14 grame. Aceștia sunt în stare stabilă și vor primi tratament la o unitate avansată de terapie intensivă a nou-născuților, conform foxnews.ro.

De asemenea, și mama este într-o stare stabilă. Spitalul a spus că Chiaka a numit fetele Zina și Zuriel, la ora 10:30, probabil în momentul de inspirație. Numele băieților nu a fost încă dezvăluit. Șansele de a naște septupleți sunt de 1 la 4,7 miliarde, conform spitalilui. Un studiu realizat de raisingmultiples.org, a sugerat că unul sau mai puține perechi de septupleți se naște în fiecare an în S.U.A.

Record mondial al mămicilor. O femeie a născut sextupleți în 9 minute!
otrivit unui comunicat de presă al unității spitalicești, bebelușii au cântărit între 1 kilogram și 12 grame și 2 kilograme și 14 grame

Familie celebră cu gemeni și septupleți

Unul dintre cele mai celebre nume de părinți de gemeni, și nu numai, de pe întreg pământul este cel format din Kate și Jon Gosselin, părinți a opt copii: gemeni și septupleți. Aceștia au devenit părinți pentru prima dată în anul 2000, atunci când Kate a adus pe lume două fetițe, Cara și Madelyn, care a rămas însărcinată cu ajutorul unui tratament împotriva ocarelor polichistice.

Record mondial al mămicilor. O femeie a născut sextupleți în 9 minute!
Thelma Chiaka a avut două perechi de băieți gemeni și o pereche de fete pe care le-a născut între 4:50 și 4:59, la Spitalul de femei din Texas

La 4 ani distanță și după alte tratament, Kate a născut septupleți, trei băieți și trei fete. O parte trista a poveștii constă în faptul că aceștia s-au născut la 30 de săptămâni și au stat o perioadă în incubator, dar totul s-a terminat cu bine.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×