Reacțiile lăutarilor cu privire la decizia fiscului pentru verificarea nunților! ”Ne vom conforma situației”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
20/10/2018, 12:22
Reacțiile lăutarilor cu privire la decizia fiscului pentru verificarea nunților! ”Ne vom conforma situației”
Reacțiile lăutarilor cu privire la decizia fiscului de a se ocupa de contorizarea nuntilor

Iată reacțiile lăutarilor cu privire la decizia fiscului pentru verificarea nunților! Unul dintre artiști a declarat că se va conforma situației. Pe scurt, ANAF a hotărât ca de acum tinerii căsătoriți să declare relațiile economice precedente în cadrul cununiei civile și religioase. Așadar, fiscul trimite proaspeților însurăței anumite formulare în care vor trece toate detaliile economice în raport cu banii pe care formația, fotografii și reastaurantul îi primesc.

Documentul trimis de ANAF către proaspetele cupluri arată așa: ”Vă solicităm informații despre persoane fizice/Întreprinderi Individuale, Persoane Fizice Autorizate, Întreprinderi Familiale/ Societăți Comerciale/ alte forme de organizare privind raporturile econoimice sau juridice pe care le-ați avut cu ocazia evenimentelor prijeluite de celebrarea căsătoriei civile și religioase”, este arătat în document.

Reactii lautari verificare fisc nunti
Imagine cu unii dintre lăutarii anilor 90

Reacțiile lăutarilor legate de decizia fiscului pentru verificarea nunților!

De asemenea, sunt prevăzute și sancțiuni pentru nerespectarea regulilor impuse de ANAF cum ar fi: ”În sensul celor de mai sus, completați delcarația alăturată, cu privire la persoane/ societăți/ nr telefon/ adrese identificare/ intermediari/ orice alte date pe care le cunoașteți/ dețineți privind: formația muzicală, locația evenimentului, și serviciile foto-video. Cei care răspund unor astfel de solicitări sunt avertizați de către ANAF, conform formularului atașat, că declarațiile sunt date „sub sancțiunea faptei de fals în declarații, prevăzută de art 326 din Codul Penal”, informează instituția.

Dan Bursus, reacție despre hotărârea ANAF. ”Ne vom conforma”

Reactii lautari verificare fisc nunti
Dan Bursuc, unul dintre compozitorii români de muzică lăutărească

Iar, cum atribuțiile tinerilor căsătoriți sunt clarificate, să vedem care sunt reacțiile celor care se ocupă de binedispunerea nuntașilor. Conform știrileprotv.ro, Dan Bursuc, a comentat pe baza acestui subiect. ”Dânșii știu cel mai bine ce e de făcut cu fiecare, că poate departamentul ăsta nu a fost foarte bine fiscalizat, să înțeleg. Poate lucrează în diferite instituţii şi poate o zi, două îşi mai fac mici bacşişuri. Probabil cei de la ANAF au hotărât să nu mai existe lucruri de genul ăsta şi trebuie impozitat tot ce se poate impozita. Ne vom conforma situației”, a declarat compozitorul.

Reactii lautari verificare fisc nunti
Marian Cleante, alături de câțiva dintre membrii tarafului Cleante

Totodată, un alt coleg al său de breaslă a vorbit despre subiectul care le vizează încasările, susținând că oricum totul este la vedere. ”Totul este la vedere pentru că nu mai poţi angaja un eveniment fără un contract. Poate să fie de la 2.000 de lei până la 10.000 de lei, 15.000 de lei, depinde de eveniment, de câte ore trebuie să prestezi serviciile muzicale”, a spus Marian Cleante, lider al tarafului Cleante.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×