Reacţia unui membru CNA, după ce Tudor Chirilă s-a dezbrăcat la Vocea României: „Cântăciosul fără voce”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
28/09/2019, 16:38
Reacţia unui membru CNA, după ce Tudor Chirilă s-a dezbrăcat la Vocea României: „Cântăciosul fără voce”
Tudor Chirilă, criticat pentru că s-a dezbrăcat la Vocea României. Sursa foto: protv.ro

Scenele incredibile petrecute în cea mai recentă ediție a show-ului Vocea României și avându-l drept protagonist pe Tudor Chirilă nu au rămas fără ecou. Un cunoscut membru al Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) îl taxează pe solistul trupei Vama, întrucât s-a dezbrăcat chiar în timpul audițiilor pe nevăzute, după ce un concurent a dezvăluit că pictează nuduri cu bărbați și cai.

Radu Herjeu îl critică pe Tudor Chirilă pentru că s-a dezbrăcat la Vocea României

Este vorba despre Radu Herjeu, care, într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, îi mulțumește în mod ironic lui Tudor Chirilă, pentru că le dă ocazia membrilor CNA să ia „o pauză” de la emisiunile care au ca subiect principal cazul Caracal sau pe cel al fetiței de 11 ani, ucisă de un olandez.

Mulţumescu-ţi ţie, doamne (adică domnu’ de conduce Pro TV-ul), că vom lua o pauză la CNA de la vizionat sute de ore de emisiuni halucinante cu adopţii, Caracal, olandeji, toneli şi cumpănaşi, şi vom analiza modul în care cântăciosul fără voce l-a călărit semidespuiat pe colegul de platou!”, a scris Radu Herjeu pe contul personal de Facebook.

Radu Herjeu, reacție dură la adresa lui Tudor Chirilă. Sursa foto: mediafax.ro
Radu Herjeu, reacție dură la adresa lui Tudor Chirilă. Sursa foto: mediafax.ro

Tudor Chirilă și-a cerut scuze pentru gestul său

La scurt timp după difuzarea ediției cu Tudor Chirilă dezbrăcat, solistul trupei Vama a scris un mesaj prin care și-a cerut scuze pentru gestul său. Totodată, artistul a amintit că emisiunile din etapa audițiilor sunt înregistrate, motiv pentru care producătorii pot și trebuie să taie la montaj astfel de scene.

Zilele de filmare la Vocea României sunt lungi şi mai obositoare decât poate par pe TV. De multe ori ajungem să spunem sau să facem lucruri pe care poate nu le-am spune sau face în mod obişnuit. Sigur, atunci când emisiunile sunt înregistrate, nu live, avem şi relaxarea că echipa de producţie va edita şi va «curăţa» imaginile cu noi, încât ele să ajungă la publicul de acasă într-un mod decent.

Îmi pare rău pentru imaginile deplasate din episodul de azi «Vocea României» în care m-am lăsat dus de val şi m-am dezbrăcat în timpul filmărilor. Sunt major, îmi asum că au fost gesturile mele, dar mi-ar fi plăcut ca producătorii să nu lase pe TV acele cadre, mi-am exprimat dorinţa fermă ca momentul ăsta să nu apară, dar n-am reuşit să înduplec pe nimeni. Aşa că I did it, I own it“, a explicat Tudor Chirilă.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×