Tudor Chirilă îşi cere scuze după ce s-a dezbrăcat la Vocea României: „Îmi pare rău pentru imaginile deplasate”

Dan Suta   
în Stiri mondene
28/09/2019, 11:13
Tudor Chirilă îşi cere scuze după ce s-a dezbrăcat la Vocea României: „Îmi pare rău pentru imaginile deplasate”
Tudor Chirilă s-a dezbrăcat aseară la Vocea României. Sursa foto: PRO TV

Tudor Chirilă și-a cerut scuze pe Facebook pentru imaginile cu el în chiloți, difuzate aseară la Vocea României. Cântărețul a spus că le-a cerut producătorilor să nu difuzeze acele imagini, dar nu a reușit să îi convingă. Solistul de la trupa Vama a spus că se simte foarte proaste pentru că acele imagini au apărut pe micul ecran.

Tudor Chirilă își cere scuze pentru imaginile difuzate de PRO TV aseară

Fanii artistului au comentat la scuzele publice transmise de Chirilă și au fost de partea acestuia. Aceștia i-au scris că a fost un moment de amuzament și că ei s-au distrat, așa că nu are de ce să își ceară scuze. Chirilă a spus, în același timp că este major și că își asumă ceea ce a făcut, ipostaza în care a fost văzut.

„Zilele de filmare la Vocea României sunt lungi și mai obositoare decât poate par pe TV. De multe ori ajungem să spunem sau să facem lucruri pe care poate nu le-am spune sau face în mod obișnuit. Sigur, atunci când emisiunile sunt înregistrate, nu live, avem și relaxarea că echipa de producție va edita și va “curăță” imaginile cu noi, încât ele să ajungă la publicul de acasă într-un mod decent”, a scris Chirilă pe Facebook.

tudor chirilă
Chirilă a spus că își asumă scenariul pentru că este o persoană majoră. Sursa foto: Facebook Tudor Chirilă

Chirilă: „Sunt major, îmi asum că au fost gesturile mele”

„Îmi pare rău pentru imaginile deplasate din episodul de azi Vocea României în care m-am lăsat dus de val și m-am dezbrăcat în timpul filmărilor. Sunt major, îmi asum că au fost gesturile mele, dar mi-ar fi plăcut ca producătorii să nu lase pe TV acele cadre, mi-am exprimat dorința fermă ca momentul ăsta să nu apară, dar n-am reușit să înduplec pe nimeni. Așa că I did it, I own it”, a mai scris artistul în mediul online.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×