Reacția TVR în dosarul privind drogurile, în care e învinuită Emma Zeicescu!

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
11/10/2018, 16:33
Reacția TVR în dosarul privind drogurile, în care e învinuită Emma Zeicescu!
Emma Zeicescu a fost pusă oficial sub învinuire

TVR a reacționat oficial, după ce Emma Zeicescu a fost învinuită în dosarul privind deținerea și consumul de droguri. Procurorii DIICOT au adus dovezi privind faptele pentru care a fost inițial suspectă, fapte pentru care este urmărită alături de jurnalistul Claudiu Popa de la Realitatea TV.

DIICOT-ul a anunțat oficial că a început procedurile pentru urmărirea penală a jurnalistei, Emma Zeicescu și Claudiu Popa fiind depistați în luna august a acestui an, la un festival organizat în Buftea, în prezența materialelor interzise de lege.

Emma Zeicescu și Claudiu Popa au fost surprinși având droguri asupra lor, în timpul unui festival, la Buftea
Emma Zeicescu și Claudiu Popa au fost surprinși având droguri asupra lor, în timpul unui festival, la Buftea

Reacția TVR față de subiectul Emma Zeicescu

„Ca urmare a solicitărilor primite din partea mass media referitoare la situația Emmei Zeicescu, realizator TV, SRTv face următoarele precizări: Societatea Română de Televiziune nu a fost înştiinţată oficial în legătură cu ancheta derulată de DIICOT în ceea ce priveşte persoana doamnei Emma Zeicescu; Emma Zeicescu nu are raporturi de muncă cu SRTv, ci raporturi bazate pe un contract civil; SRTv a luat la cunoştinţă din presă despre poziţia oficială a DIICOT exprimată prin purtătorul de cuvânt al acestei instituţii referitoare la cazul menţionat; SRTv ia toate deciziile cu respectarea legislaţiei în vigoare şi a procedurilor interne”, se arată în textul remis, joi, MEDIAFAX.

Astfel, Societatea Română de Televiziune anunță oficial că a aflat direct din presă despre cazul jurnalistei care apare pe canalul public de televiziune. În acest moment, urmează ca situația Emmei Zeicescu să primească un verdict în funcție de evoluția dosarului, cu prevederile legale.

Emma Zeicescu are emisiune la TVR
Emma Zeicescu are emisiune la TVR

Poziția oficială a DIICOT

Date despre ancheta procurorilor au fost date în spațiul public, pentru prima dată, de către Mircea Badea, care a publicat și mai multe imagini din secția de poliție, din seara respectivă.

„Prin ordonanţa din data de 02.10.2018, procurorii DIICOT- Structura Centrală au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspecţii Zeicescu Emanuela şi Popa Claudiu Constantin, pentru săvărşirea infracţiunii de deţinere, fără drept, de droguri de risc, pentru consum propriu”, au precizat reprezentanții DIICOT într-un comunicat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×