Jurnaliști români reținuți pentru droguri! Unde au fost prinse cele două vedete de televiziune!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
13/09/2018, 21:31
Jurnaliști români reținuți pentru droguri! Unde au fost prinse cele două vedete de televiziune!
Doi jurnaliști din Romania au fost retinuti pentru droguri

Doi jurnaliști din Romania, reținuți pentru droguri! Știrea aceasta a cutremurat recent presa, dar mai ales rețelele de socializare, de unde a plecat această informație! Cel care a vorbit pentru prima dată despre acest subiect este Mircea Badea.

Omul de televiziune a postat două fotografii în care apare prezentatoarea Emma Zeicescu și fostul ei iubit, Claudiu Popa, jurnalist și el. Badea a spus că a găsit cele două fotografii ”pe preșul său de la intrarea în locuință”. Fotografiile au venit cu următorul text: ”Ce poze frumoase! Le-am gasit pe presul de la bloc. Cine o fi artistul fotograf? Si unde or fi facute? P.S. Ma duc si maine la pres. Si poimaine”.

Citește și Prima reacție a lui Oreste Teodorescu, după acuzațiile din dosarul de trafic de droguri 

Citește și Cutremur în showbiz! Răzvan Ciobanu și Raluca Bădulescu, audiați într-un dosar de trafic de droguri!

Cei doi jurnaliști din România au fost reținuți pentru droguri la Neversea

Apoi, vedeta de televiziune a postat pe Facebook un alt mesaj, însoțit de o fotografie cu o țigară de marijuana, probabil. ”Asa arata un joint gasit la un flagrant. P.S. Urmeaza….”, a scris Badea.

Fanii jurnalistului au putut vedea puțin mai târziu o altă poza, însoțită de următorul mesaj: ”Aici, langa cele doua „cuie” avem o carte de identitate. A unei persoane publice care se declara persecutata si „tinta” pentru convingerile sale „antipenali”. Am blurat-o deocamdata, desi eu fotografia o am in clar, pentru ca mai am nevoie de un element pentru a va prezenta tabloul. Ce cauta cartea de identitate a „persecutatului” acolo, ne poate spune chiar el. Urmeaza…”, a scris el.

După toate detaliile acestea, evz.ro și știripersurse.ro au făcut conexiuni și au scris că cei doi jurnaliști din România reținuți pentru droguri, la festivalul Neversea, ar fi Emma Zeicescu și fostul ei iubit, Claudiu Popa. Mircea Badea a intervenit din nou, tot pe Facebook, și a precizat că el nu este responsabil pentru ceea ce scriu cele două publicații!

La începutul anului, o veste tristă venea din rândul presei. Frumoasa Emma Zeicescu, prezentatoare la TVR, anunţa că se desparte de iubitul ei, Claudiu Popa, redactor-prezentator la un post de ştiri. Emma Zeicescu şi iubitul ei s-au cunoscut pe când lucrau împreună la aceeaşi televiziune. Cei doi au o relaţie de cinci ani şi au şi un copil împreună.

”Claudiu si Emma incep, de azi, o noua calatorie, separat. Ne dorim ca fiecare drum sa ne intareasca si sa ne faca mai intelepti. Pentru fiecare gand bun pe care ni-l daruiti, pentru toata dragostea cu care ne-ati privit si cu care ne inconjurati zi de zi, pentru ca ne ajutati sa devenim mai buni, va multumim din inimi!

Mami, tati şi Idris raman binenteles impreuna, in fiecare zi. Fara sfarsit. PS: Nu vom face alte comentarii in legatura cu acest subiect si va multumim deja pentru intelegere”, scria atunci Emma Zeicescu pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×