Prima reacție a lui Oreste Teodorescu, după acuzațiile din dosarul de trafic de droguri

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
12/07/2018, 18:18
Prima reacție a lui Oreste Teodorescu, după acuzațiile din dosarul de trafic de droguri GALERIE FOTO
Reactia lui Oreste Teodorescu, dupa acuzatiile din dosarul de trafic de droguri

Showbizz-ul românesc a fost zguduit astăzi de un dosar de trafic de stupefiante în care ar fi implicate vedete precum Raluca Bădulescu, Marian Ionescu, Răzvan Ciobanu sau Oreste Teodorescu! Dosarul este instrumentat de DIICOT Ploiești și au avut loc percheziții la Ploiești, dar și la București! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

La scurt timp după publicarea știrii, Oreste Teodorescu a avut prima reacție! ”Nu știu despre ce e vorba, vorbim despre o farsă?!”, a fost prima lui reacție a lui Oreste pentru libertatea. Apoi a sunat la redacția libertatea și a completat: ”Am sunat chiar eu la DIICOT și mi-au spus că informația, în ceea ce mă privește, este falsă”.

Citește și Cutremur în showbiz! Răzvan Ciobanu și Raluca Bădulescu, audiați într-un dosar de trafic de droguri! 

Citește și Sişu de la “La Familia” s-a pocăit! Mărturie din Infern despre droguri 

Reacție Oreste Teodorescu trafic de droguri

Oreste a avut o reacție chiar și pe contul său de Facebook! ”Hai ca au pitrocit-o mult… In 2003 când îl torpilam cu același aplomb pe Adrian Nastase, am fost chemat la audieri la Parchet fiind suspectat ca am întreținut raporturi cu minore din Republica Moldova. Presa obedienta a titrat atunci ca sunt locotentul lui Nuțu Camataru… evident ca era o făcătură ordinara menită sa ma compromită. Astăzi Ciuma Roșie încearcă același scenariu stupid, iar site-ul al cărui patron este Pandele, printul Consort al Ciumafaiei Roz, Firea publica mizeria asta: Luni voi merge la DIICOT Ploiești sa văd despre ce este vorba! Înțeleg ca e un război total! Foarte bine, mi l-am asumat și merg mai departe! Fără mila! Fără prizonieri ! ca sa citez un spagasin obedient pupător de fese infracționale!”, a scris Oreste pe contul său de Facebook.

Manelistul Elis Armeanca ar fi suspectat de trafic de droguri de mare risc. El ar fi fost printre cei care livrau cocaină și canabis, drogurile care ar fi fost comandate de consumatori. Anchetatorii nu l-au găsit azi pe Elis Armeanca și l-au citat să vină la audieri, la DIICOT Ploiești. Un alt nume de pe listă este Marian Ionescu, care a spus: ”Nu știu nimic, nu am nicio legătură și nu consum droguri”. În dosar, Marian Ionescu ar urma să fie audiat ca martor, iar fiul său, Carmin Ionescu, ar fi vizat în calitate de consumator de droguri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×