Sişu de la „La Familia” s-a pocăit! Mărturie din Infern despre droguri

Ionuţ Cataramă   
în Stiri mondene
19/05/2018, 18:39
Sişu de la „La Familia” s-a pocăit! Mărturie din Infern despre droguri
Sişu de la La Familia s-a pocăit. Rapperul a vorbit despre droguri şi puşcărie.

Cântăreţul a vorbit despre cum şi-a schimbat viaţa după ce a ajuns în puşcărie. Tudor Sişu de la „La Familia” s-a pocăit! A vorbit deschis despre droguri şi închisoare.

Artistul a fost condamnat de două ori pentru trafic şi consum de droguri, dar acum este un alt om. Conform propriilor spune, credinţa l-a transformat complet.

Sişu de la „La Familia” s-a pocăit: „Gândul la Dumnezeu îţi dă sens!”

Rapperul a explicat Infernul prin care a trecut în cea mai neagră perioadă a vieţii lui, când drogurile îi răpiseră existenţa.

Singurul lucru care te scoate mereu la liman este credința. Am simţit că am susţinerea de care aveam nevoie, eram pios când eram copil. M-am analizat! Mi-am dat seama unde e punctul în care lucrurile au luat o altă turnură. Inainte, când aveam probleme cu drogurile, eram mult mai rece, mai izolat. Cred că făceam toate chestiile astea pentru că nu găseam ce-mi plăcea cu adevărat.

Am fost arestat, am venit acasă și mereu ma întorceam la aceeași chestie. În momentul când m schimbat ceva în viața mea, nu intenționat, intervine un semn de la Dumnezeu. Când faci voia ta te simți de multe ori… mic. Când faci voia Lui, te simți energiza, te simţi înălțat. Simți că nu acționezi singur. Am simțit în perioadele grele că am susținerea de care am nevoie. Gândul la Dumnezeu îți dă sens în viață. Fiecare om primește un canon pe care trebuie să-l facă„, a spus Tudor Sişu într-un interviu pentru Trinitas.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×