Ce emisiune prezintă Emma Zeicescu la TVR

Alexandra Chivu   
în Poze haioase
11/10/2018, 13:11
Ce emisiune prezintă Emma Zeicescu la TVR GALERIE FOTO
Emma Zeicescu, prezintă o emisiune ce abordează subiectele zilei, în cadrul postului TVR

Emma Zeicescu, o prezență plăcută pe micile ecrane, a apărut cu un suflu nou, lucru care face oamenii să se întrebe ce emisiune prezintă. Cunoscuta prezentatoare din România, a intrat în echipa jurnaliștilor de la TVR, în luna octombrie. Potrivit tvr1.tvr.ro, aceasta bucură și informează publicul în fiecare seară de luni până vineri, începând cu ora 18:35. Subiectele oferite de către ea pentru oameni sunt strâns legate de realitate, ea prezentând pe îndelete subiectele de maxim interes al zilei.

Cu o carieră începută acum 16 ani în sfera media, a colaborat de-a lungul anilor cu diferite posturi cum ar fi: Digi 24, Național TV și Realitatea TV. După o perioadă, jurnalista renunță la cooperarea cu Realitatea TV prin luna iulie anul 2016, iar asta după 10 ani de activitate în cadrul postului. Când a ajuns la TVR, Emma Zeicescu a conlucrat cu Septimiu Sărățeanu, producător al postului, un om al presei cu o mare experiență în ale televiziunii de aproximativ 20 de ani, cumulată și din perioada în care a lucrat la PRO TV. Astfel, alături de acesta a adus în fața oamenilor proiectul ”Perfect Imperfect”.

Emisiunea prezentată de Emma Zeicescu la TVR este numită de ea drept ”cea mai frumoasă schimbare”

Emma Zeicescu prezintă emisiunea ”Perfect Imperfect” la TVR
Emma Zeicescu, prezentatoare emisiunii ”Perfect Imperfect”

O dată cu integrarea jurnalistei în echipa postului TVR, pe care-l poate numi și ”casă”, a declarat câteva cuvinte în legătură cu acest fapt. Din cuvintele ei, experiența cu acest post este una pe care a numit-o ”cea mai frumoasă schimbare”. ”Timp de 16 ani am învăţat ce înseamnă munca de jurnalist, de la redactarea ştirilor, până la filmarea lor şi, mai apoi, prezentarea acestora către public. A fost şi este o călătorie fascinantă printre evenimente, oameni, fapte şi cuvinte.TVR

În luna iulie, după 10 ani de Realitatea TV, am ajuns la concluzia că e nevoie de un pas înainte. Am intrat în echipa TVR cu sentimentul că fac parte din cea mai frumoasă schimbare. Ne vedem în fiecare zi, de luni până vineri, de la 18.35 la TVR 1. Perfect Imperfect la TVR 1 este rodul muncii unei echipe tinere şi entuziaste, conduse de producătorul Septimiu Sărăteanu”, a spus Emma Zicescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×