Reacția TVR, după ce a fost dezvăluit salariul lui Ionuț Cristache. Ce se întâmplă cu banii de la Televiziunea Publică

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
23/11/2018, 14:46
Reacția TVR, după ce a fost dezvăluit salariul lui Ionuț Cristache. Ce se întâmplă cu banii de la Televiziunea Publică GALERIE FOTO
Care a fost reacția TVR, după ce a fost dezvăluit salariul lui Ionuț Cristache.

Ionuţ Cristache este unul dintre cei mai bine plătiţi oameni care lucrează în televiziunea de la noi. Prezentatorul de la TVR câştigă dublu faţă de salariul pe care şeful televiziunii îl avea în urmă cu un an de zile. Cristache primeşte lunar 26.377 de lei, la care se adaugă şi bonusuri.

După ce au apărut aceste informaţii, Televiziunea Română a venit cu precizări cu privire la contractul pe care Ionuţ Cristache îl are la TVR, unul în conformitate cu legea și a fost stabilit de Societatea Română de Televiziune. Răspunsul TVR cu privire la salariul lui Ionuţ Cristache:

Care este reacția TVR, după ce a fost dezvăluit salariul lui Ionuț Cristache

„Contractul dintre SRTv şi dl. Ionuţ Cristache a fost încheiat cu respectarea legislaţiei şi a regulamentelor interne în vigoare. Acesta conţine clauze de confidenţialitate a căror dezvăluire constituie un delict şi o expunere legală a SRTv. Oportunitatea încheierii contractului cu jurnalistul Ionuţ Cristache a fost stabilită de managementul SRTv, conform dispoziţiilor şi procedurilor legale.

Rapoartele Comisiei de Etică şi Arbitraj sunt consultative şi se referă la respectarea statutului jurnalistului din SRTv. Deciziile luate în urma unui raport al Comisiei de Etică şi Arbitraj nu implică sancţiuni financiare. Eventualele penalizări financiare se pot aplica numai în ipoteza încălcării clauzelor contractuale, ipoteză în care, în cazul lui Ionuţ Cristache, SRTv nu s-a regăsit“, se arată în comunicatul remis de Televiziunea Română celor de la Adevărul.

Ionuţ Cristache, prezentatorul de la TVR cu un salariu uriaş, în timpul unei şedinţe foto de promovare a emisiunii sale. Acesta gesticulează
Ionuţ Cristache, prezentatorul de la TVR cu un salariu uriaş, în timpul unei şedinţe foto de promovare a emisiunii sale

Alte salarii uriaşe de la Televiziunea Română au Mircea Dinescu (15.149 de euro), Ion Cristoiu (9.570 de euro), Cristian Gheorghe (8.774 de euro), Marius Pieleanu (8.097 de euro), Radu Soviani (5.586 de euro). Aceştia au primit sumele în decursul a zece luni şi nu este vorba de banii încasaţi lunar.

Ionuţ Cristache realizează la TVR emisiunea „România 9”, care este difuzată zilnic, de luni până joi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×