Ionuț Cristache, de la TVR, câștigă un salariu dublu față de șeful televiziunii publice. Câți bani primește, lunar

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
22/11/2018, 14:00
Ionuț Cristache, de la TVR, câștigă un salariu dublu față de șeful televiziunii publice. Câți bani primește, lunar GALERIE FOTO
Ionuț Cristache, de la TVR, câștigă un salariu dublu față de șeful TVR

Ionuț Cristache, realizatorul unui talk-show de la TVR, are un salariu uriaş în comparaţie cu şeful televiziunii publice la care lucrează. De fapt, remuneraţia acestuia este dublă faţă de cea pe care şeful TVR o avea în anul precedent.

Mai exact, Ionuţ Cristache încasează de la TVR un salariu brut în valoare de36.550 de lei, iar în mână acesta ajunge să primească 26.377 de lei, conform libertatea.ro. În fişa postului este trecut ca Ionuţ Cristache să realizeze un număr de cel puţin 10 emisiuni lunar, iar show-ul pe care acesta îl prezintă este unul de luni până joi.

Ionuț Cristache, de la TVR, câștigă un salariu dublu față de șeful TVR

Ceea ce înseamnă că pe lângă salariul fix pe care îl are, Ionuţ Cristache mai primeşte şi alţi bani, mai ales că emisiunea are loc în prime-time. Acesta poate fi însă şi penalizat pentru pretaţiile pe care le are în emisiune, existând un prag minim de rating.

Într-un top realizat de ŞTIRI MONDENE, cel mai bine plătit din telviziunea de la noi este Ştefan Bănică, cel care are 3.000 de euro din salariul de la X Factor, plus 10.000 de euro din venituri de drepturi de autor. Următoarea în top este Andreea Esca, prezentatoarea de la Pro TV având venituri de 40.000 de euro, la care se adaugă salariul de 5.000. Pe locul al treilea se află Delia, cu 50.000 de euro pe sezon de la X Factor. Alte vedete TV de la noi care au salarii uriaşe sunt: Inna, Antonia, Teo Trandafir, Tudor Chirilă, Horia Brenciu, Victor Slav, Mihaela Rădulescu, Andra, Loredana, Mircea Badea, Dan Capatos, Andreea Mantea, Simona Gherghe, Mihai Bendeac, Cătălin Măruţă, Bianca Drăguşanu şi Florin Busuioc.

Ionuţ Cristache, realizatorul de la TVR, care are un salariu uriaş la Televiziunea Naţională
Ionuţ Cristache, realizatorul de la TVR, care are un salariu uriaş la Televiziunea Naţională
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×