Top 20 vedete din România cu cele mai mari salarii

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
01/08/2018, 12:52
Top 20 vedete din România cu cele mai mari salarii GALERIE FOTO
Vezi cine ”a prins” top 20 vedete din România cu cele mai mari salarii

Am realizat top 20 vedete din România cu cele mai mari salarii! Acesta are la bază informațiile cele mai recente apărute în presă. În plus, au fost analizate și declarațiile de avere ale unor artiști și prezentatori de la noi. Acestea din urmă au fost depuse în diferite împrejurări, iar jurnaliștilor atât le-a trebuit, că au și făcut comparația între cele mai avute celebrități din țara noastră!

Primele 4 locuri au fost ocupate de vedete care câștigă acești bani, în principal pe teritoriul României. Din acest motiv, vedeta de pe locul 4, dacă unii o consideră nedreptățită, să știți că a fost detronată în ultimii ani de cea de pe locul 3, ambele fiind cântărețe. S-a luat ca punct de referință suma cea mai mare încasată la concertele din ultimii doi ani. Vezi TOPUL COMPLET AICI!

Top 20 vedete din România cu cele mai mari salarii – cât câștigă cei mai iubiți prezentatori TV

La capitolul prezentatori TV, a fost mult mai ușor de realizat un clasament, deși acesta nu a fost notat oficial. Vedetele din această parte a clasamentului își rotunjesc periodic veniturile și din alte surse… externe, așa că TOP 20 vedete din România cu cele mai mari salarii are rolul de a dezvălui aceste sume, în detrimetul realizării unui clasament oficial. Deci, vă rugăm să îl luați ca atare!

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×