Inna împlinește azi 32 de ani. Momentele care au făcut-o celebra. FOTO

Alexandra Chivu   
în Poze haioase
16/10/2018, 12:24
Inna împlinește azi 32 de ani. Momentele care au făcut-o celebra. FOTO GALERIE FOTO
Inna implinește astăzi 32 de ani! Iată câteva momente care au făcut-o celebră

Inna, binecunoscuta cântăreață, împlinește astăzi 32 de ani! Iată câteva momente care au dus-o spre drumul celebrității! Iată câteva fotografii cu ea încă de la începuturi. Pe numele său real, Elena Alexandra Apostoleanu, născută pe data de 16 octombrie, anul 1986, în Mangalia, este o cântăreață de muzică pop, dance și house. Artista a absolvit cursurile Liceului Economic din orașul ei natal, apoi au urmat studiile superioare ale Facultății de Științe Politice din cadrul Universității Ovidius din Constanța. Însă, cu toate studiile terminate, trebuia să se ocupe și de lucrul care-i făcea inima să tresară: muzica.

Astfel că, Inna a participat în acel moment la audițiile pentru trupa A.S.I.A. Din nefericire, nu a fost aleasă, dar și-a continuat drumul în această sferă. Ulterior, în anul 2007, în timp ce lucra pentru o firmă de imobiliare pentru a-și câștiga banii, artista i-a întâlnit pe oamenii care urmau să o propulseze în muzică: componenții proiectului Play&Win. De când i-a întânlit pe aceștia, Inna a început să frecventeze studiourile de înregistrări, mai apoi reușind să adune atâtea piese încât să scoată pe piață primul său album.

Inna împlinește 32 de ani astăzi! Unul dintre momentele care au făcut-o celebră este semnarea unui contrat cu Ultra Records

Inna împlineste 32 de ani astăzi! Iată câteva momente care au făcut-o celebră
Inna împlinește astăzi, 16 octombrie, 32 de ani

Printre momentele care au făcut-o celebră se află și contractul cu Ultra Records. Această acțiune a avut loc în anul 2009, când artista deja avea multe ocncerte prin țară, dar și în Bulgaria, Polonia și Serbia. Așa că, o dată ce succesul ei a crescut, prin piesa ”Hot”, managerul acesteia a reușit să semneze un contract cu una dintre cele mai mari case de înregistrări din Statele Unite: Ultra Records. Astfel, paleta locațiilor unde Inna putea să încânte publicul s-a lărgit. Tot în același an s-a mai petrecut un moment memorabil pentru ea: nominalizarea la multiple categorii din cadrul premiilor Romania Music Awards. Câtăreața a primit titlul de: ”Cel mai bun dance”, ”Cel mai bun debut”, ”Cel mai bun show”și ”Border Breaker”.

Printre melodiile pe care le oferă oamenilor care o îndrăgesc, cântăreața se implică și în lucruri de sflet. Inna este activistă pentru drepturile copilului în țara noastră, susține campania ”Niciun Copil Invizibil”, făurită de UNICEF, este alături de campania ”Durerea nu este iubire”, a venit cu inițiativă pentru a construi ”Bring the Sun Into My Life”, campanie care are în prim-plan apărarea drepturilor femeilor care trec prin violență domestică și a fost una dintre vedtele care au susținut campania ce vizează hărțuirea copiilor, adusă la viață de Cartoon Network.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×