Reacția plină de amărăciune a medicului din Galați, bătut de un interlop local: ”Ţara asta se transformă într-o hazna”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
10/03/2019, 13:40
Reacția plină de amărăciune a medicului din Galați, bătut de un interlop local: ”Ţara asta se transformă într-o hazna” GALERIE FOTO
Medicul agresat in Galati, declaratii socante despre societatea in care traim

Medicul ginecolog Costache Botezatu, agresat zilele trecute de un semi-interlop din Galați, a șters filmulețul postat pe Facebook, în care se vede clar cum este agresat! Motivul pentru care a șters postarea este unul halucinant! oamenii îl învinovățeau pe el!

Medicul agresat de interlopul din Galați, arătat cu degetul de internauți

Doctorul a rămas șocat de reacția internauților și a făcut o radiografie foarte dureroasă a societății în care trăim, iar concluzia este una extrem de neplăcută, dar foarte adevărată, după cum au apreciat câțiva dintre cei care au citit postarea plină de amărăciune a medicului în vârstă de 68 de ani.

„Cu tristeţe am constatat un fapt pe care doresc să vi-l împărtăşesc. Nu mai suntem o societate normală, nu ne vom mai face bine niciodată. Ţara asta se transformă încet-încet într-un pustiu intelectual, într-o hazna în care numărul analfabeţilor, agramaţilor, golanilor, curvelor, violatorilor, traficanţilor de droguri şi carne vie, tâlharilor şi hoţilor cu sau fără gulere albe, a sfertodocţilor şi a pegrei nu numai că nu scade ci creşte în proporţie geometrică! Am decis să închid postarea clipului agresiunii a cărei victima am fost.

Medicul agresat din Galați spune că 75% dintre cei care au văzut cum este bătut au spus că el a fost de vină!

Vă rog să mă credeţi că m-am îngrozit de comentariile primite. Din peste 2.000 de comentarii cel puţin 2/3 conţin acuzaţii la adresa medicilor! Ar fi fost şi pentru voi interesant să vedeţi cum suntem priviţi şi ce ni se doreşte – puşcărie, mutilare, moarte. România mai este o ţara normală? Merităm să fim în Europa, o societate normală, educată? Dacă ar fi fost o proporţie de 10-15% de asemenea postări aş fi înţeles. Dar peste 75%?!? Am realizat prăpastia care se cască între slujitorii unei profesii şi restul populaţiei – o populaţie îndobitocită, manipulată de politicieni şi de mass-media incultă, dornică de senzaţii tari şi sânge (şi ce poate fi mai atractiv pentru vulgul decerebrat decât sângele de medic?).

Ar fi fost şi pentru voi o lecţie: amară dar absolut necesară! Să nu vă mai faceţi iluzii că situaţia se va remedia. Această stare de lucruri realizată în 30 ani nu se poate remedia decât în alte zeci de ani şi doar de către o societate dispusă să facă nişte eforturi supraomeneşti pentru a recâştiga respectul, nu numai al doctorilor ci şi a altor minţi luminate. O societate educată se realizează într-un timp mult mai lung decat distrugerea ei. Şi nu ştiu câţi mai au puterea să lupte pentru asta, nu ştiu câţi din cei care vin vor mai rămâne în ţară”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×