Cine este agresorul doctorului din Galați. Cristi Spăidar conduce un Lamborghini și se laudă că are ”creierul nr. 1” în Galați!

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
06/03/2019, 17:03
Cine este agresorul doctorului din Galați. Cristi Spăidar conduce un Lamborghini și se laudă că are ”creierul nr. 1” în Galați! GALERIE FOTO

Cristi Spăidar, după cum se intutiluează pe Facebook, agresorul medicului ginecolog din județul Galați a explicat de ce l-a atacat pe doctor, pe holul clinicii private din Galați. El susține că a fost înjurat, motiv pentru care s-a enervat și de aceea a reacționat în acest fel.

Cristi Spăidar, agresorul doctorului din Galați, se laudă că are ”creierul nr. 1” în Galați

Tânărul Cristi, în vârstă de 23 de ani, spune că acum regretă ce s-a întâmplat și că n-ar fi vrut să-l trântească pe doctor la pământ, sub motivul că este „om bătrân”. „Aveam programare la medic (iubita sa-n.r.) şi, când am intrat în cabinet a făcut rasism şi a început să mă înjure, să mă jignească şi să mă împingă afară, fără niciun fel de motiv. M-a enervat, m-a scos din minţi şi l-am împins, pur şi simplu.

Nu a fost cu intenţie să cadă jos, e om bătrân. Îmi pare rău pentru cele întâmplate, dar când am plecat de acolo medicul şi-a cerut scuze în faţa Poliţiei. Acum, nu ştiu de ce a postat filmuleţul acela, probabil că a fost influenţat greşit de colegii lui, pe care i-a minţit. El nu şi-a recunoscut vina în faţa colegilor lui”, a zis așa-zisul Cristi Spăidar, pentru Observator.

Cine este agresorul doctorului din Galați. Cristi Spăidar conduce un Lamborghini și se laudă că are ”creierul nr. 1” în Galați!
El susține că a fost înjurat, motiv pentru care s-a enervat și de aceea a reacționat în acest fel

Tânărul Cristi este acum cercetat pentru lovire și alte violențe

Agresorul care inițial a fost doar amendat cu 1.500 de lei pentr utulburarea ordinii și liniștii publice, este cercetat pentru lovire și alte violențe. După ce au apărut și imaginile, medicul Costache Botezatu a postat, pe contul său de socializare, înregistrarea momentului în care a fost agresat de un bărbat pe holurile spitalului unde lucrează.

Miercuri, 20.02.2019, ora 9.39. Am cugetat mult daca sa postez inregistrarea agresiunii. Am ajuns la concluzia ca, pe langa actiunea penala, este necesara si o constientizare a unor asemenea situatii de catre toti colegii – nu numai din relatari verbale ci si video. PS – nu ma victimizez, am postat doar pentru ceilalti colegi, pentru a realiza la ce se pot astepta. Am inaintat plangerea la parchet. Astept procedurile. Apropos – in Moldova (pe care multi o desconsideram) pentru asa ceva respectivul individ ar face 15 ani puscarie. La noi – intre 6 luni si 3 ani (daca nu vor fi sase luni cu suspendare). Ca sa fie clare anumite aspecte si sa nu apara intrebari : unitatea la care lucrez a chemat imediat paza si politia, a facut toate demersurile legale necesare in asemenea situatii. Eu am depus plangere penala. Vom vedea cum se va rezolva. Postarea a fost doar un strigat (sper ca nu in van) asupra comportamentului multor pacienti , ajungandu-se si la aceste agresiuni fizice. Nu este teama ci revolta!

Gepostet von Costache Botezatu am Dienstag, 5. März 2019

Chiar dacă medicul a fost pus la pământ de agresor, niciuna dintre persoanele aflate pe holurile unității spitalicești nu a sărit să îl ajute. După cum afirmă victima, numai oamenii de la pază au intervenit pentru a-l salva.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×