Un medic din Galați a fost trântit la pământ de un bărbat, în spital! Care a fost motivul. VIDEO

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
06/03/2019, 13:52
Un medic din Galați a fost trântit la pământ de un bărbat, în spital! Care a fost motivul. VIDEO GALERIE FOTO
Un medic din Galați a fost trântit la pământ de un bărbat, în spital

Un medic din Galați a fost trântit la pământ de un bărbat, în spital. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din unitatea spitalicească se observă cum un bărbat care a venit cu soția lui la control vociferează și ulterior îl împinge pe medicul de 67 de ani, iar acesta cade și se lovește cu capul de birou.

Un medic din Galați a fost trântit la pământ de un bărbat, în spital

Deocamdată nu se știe de la ce a pornit discuția și ce l-a nemulțumit pe bărbatul care a devenit agresiv și l-a împins pe medic, însă cel mai probabil este vorba despre faptul că acesta voia ca soția lui să ajungă mai repede în cabinetul medicului și că voia să o însoțească în timpul consultației. După ce a urmărit înregistrarea susprinsă de camerele de supraveghere, medicul de 67 de ani a postat imaginile pe Facebook.

„Miercuri, 20.02.2019, ora 9.39. Am cugetat mult dacă să postez înregistrarea agresiunii. Am ajuns la concluzia că, pe lângă acţiunea penală, este necesară şi o conştientizare a unor asemenea situaţii de către toţi colegii – nu numai din relatări verbale, ci şi video.

Bărbatul a continuat cearta și după ce medicul se afla la pământ
Bărbatul a continuat cearta și după ce medicul se afla la pământ

Medicul a făcut plângere penală

PS – nu mă victimizez, am postat doar pentru ceilalţi colegi, pentru a realiza la ce se pot aştepta. Am înaintat plângerea la parchet. Aştept procedurile. Apropos – în Moldova (pe care mulţi o desconsiderăm), pentru aşa ceva, respectivul individ ar face 15 ani puşcărie. La noi – între 6 luni şi 3 ani (dacă nu vor fi şase luni cu suspendare).

Miercuri, 20.02.2019, ora 9.39. Am cugetat mult daca sa postez inregistrarea agresiunii. Am ajuns la concluzia ca, pe langa actiunea penala, este necesara si o constientizare a unor asemenea situatii de catre toti colegii – nu numai din relatari verbale ci si video. PS – nu ma victimizez, am postat doar pentru ceilalti colegi, pentru a realiza la ce se pot astepta. Am inaintat plangerea la parchet. Astept procedurile. Apropos – in Moldova (pe care multi o desconsideram) pentru asa ceva respectivul individ ar face 15 ani puscarie. La noi – intre 6 luni si 3 ani (daca nu vor fi sase luni cu suspendare). Ca sa fie clare anumite aspecte si sa nu apara intrebari : unitatea la care lucrez a chemat imediat paza si politia, a facut toate demersurile legale necesare in asemenea situatii. Eu am depus plangere penala. Vom vedea cum se va rezolva. Postarea a fost doar un strigat (sper ca nu in van) asupra comportamentului multor pacienti , ajungandu-se si la aceste agresiuni fizice. Nu este teama ci revolta!

Gepostet von Costache Botezatu am Dienstag, 5. März 2019

Ca să fie clare anumite aspecte şi să nu apară întrebări : unitatea la care lucrez a chemat imediat paza şi poliţia, a făcut toate demersurile legale necesare în asemenea situaţii. Eu am depus plângere penală. Vom vedea cum se va rezolva. Postarea a fost doar un strigăt (sper că nu în van) asupra comportamentului multor pacienţi , ajungându-se şi la aceste agresiuni fizice. Nu este teamă ci revoltă!”, este mesajul medicului Costache Botezatu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×