Reacția mamei Simonei Halep când liderul mondial a făcut break în setul 3 cu Kenin. Video

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
17/01/2019, 21:45
Reacția mamei Simonei Halep când liderul mondial a făcut break în setul 3 cu Kenin. Video GALERIE FOTO
Mama Simonei Halep a cucerit internetul cu reacția sa

Simona Halep s-a calificat în turul 3 la Australian Open, după ce a trecut de Sofia Kenin cu scorul de 6-3, 6-7, 6-4. Mama Simonei a încurajat-o pe sportivă din tribună și a avut o reacție care a cucerit internetul în momentul în care liderul mondial a făcut break în setul decisiv.

„Nu știu cum am câștigat în seara aceasta. Este atât de greu de explicat ce s-a întâmplat pe teren, a fost un meci tare dificil. E o jucătoare uimitoare şi a fost greu să lupţi pentru fiecare minge, să alergi aşa de mult. M-am accidentat un pic în setul al doilea, dar am luptat pentru că îmi doream să înving şi să vin să joc din nou în faţa voastră. Vă mulţumesc tuturor pentru sprijin, este uimitor!”, a declarat Simona Halep la finalul meciului.

Mama Simonei Halep a cucerit internetul cu reacția sa

Simona Halep a trecut în primul set cu scorul de 6-3 de Sofia Kenin, însă nu s-a mai regăsit în setul al doilea, pe care l-a pierdut cu 6-7. În decisiv, Simona a fost condusă cu 4-2, dar a reușit break-ul, iar mama ei, care susținut-o din tribună pe tot parcursul meciului, a avut o reacție care a cucerit internetul. Tania Halep s-a ridicat în picioare, a aplaudat-o pe Simona și i-a strigat „Bravo, bravo, bravo!” În cele din urmă, Simona a câștigat setul decisiv cu 6-4 și s-a calificat în turul 3 la Australian Open, unde o va întâlni pe Venus Williams, care a trecut de Mihaela Buzărnescu în turul 1 și de Alize Cornet în turul 2.

Simona Halep alături de mama sa, Tania
Simona Halep alături de mama sa, Tania

„Mulţumesc foarte mult românilor care au venit la meci, dar şi australienilor pentru că ştiu că şi ei ţin cu mine. Îmi place foarte mult să joc aici la Melbourne şi sper ca în turul viitor să joc mai bine şi să fac un meci mai bun”, a mai spus Simona.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×