Simona Halep – Kaia Kanep 6-7, 6-4! Video cu rezumatul

Irina Aldea   
în Stiri mondene
15/01/2019, 11:59
Simona Halep – Kaia Kanep 6-7, 6-4! Video cu rezumatul

Live VIDEO Simona Halep – Kaia Kanepi. Vezi gratuit meciul de la Melbourne. Simona Halep va debuta la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open 2019, în dimineaţa zilei de marţi, 15 ianuarie, şi nu va avea o misiune prea uşoară. Liderul mondial din WTA o va întâlni în turul inaugural pe reprezentanta Estoniei, Kaia Kanepi, locul 70 WTA. Vezi meciul LIVE şi toate rezultatele zilei de la Australian Open accesând aplicaţia de mai jos.

Simona câştigă cu 6-2 setul decuisiv şi se califică în turul 2 la Australian Open!

Simona egalează situaţia la seturi 6-4! Intrăm în setul decisiv!

Simona pierde setul 1 în tiebreak 7-6!

START de meci! Hai Simona!


Simona Halep s-a antrenat cu 2 ore înainte de meciul cu Kanepi


Partida va putea fi urmărită în direct pe canalele Eurosport. Meciul dintre Simona Halep şi Kaia Kanepi este programat primul din sesiunea de seară pe arena Margaret Court, ceea ce înseamnă că meicul va lua start la ora 10, ora României. Faptul că sportiva noastră nu va juca pe căldura infernală din Melbourne poate reprezenta un avantaj decisiv în consumarea partidei. Chiar dacă vine după cinci înfrângeri consecutive, Simona are cu siguranţă încredere în jocul propriu, mai ales din pricina amintirilor de la ediţia precedentă, acolo unde a ajuns până în ultimul act.

Live VIDEO Simona Halep – Kaia Kanepi, primul tur la Melbourne

În plus, nici adversara ei nu stă mai bine la capitolul meciuri disputate în ultima vreme. Kaia Kanepi nu a mai jucat într-o partidă oficială din luna septembrie a anului trecut, de când a fost eliminată la US Open 2018 în optimile de finală de Serena Williams. Spre deosebire de Kanepi, Simona şi-a încercat jocul recent, la Sydney. Chiar dacă a fost învinsă în turul secund, sportiva noastră a declarat că este pregătită să înceapă turneul de la Antipozi.

Chiar şi aşa, românca din fruntea clasamentului mondial nu este văzută drept favorită de către specialişti. Jurnalistul Ed McGrogan, specialist al site-ului tennis.com, este de părere că partea de tablou a sportivei noastre este una de-a dreptul infernală: „Româncei i-a fost repartizată o adversară brutală şi urmează să joace în meciul de deschidere împotriva lui Kanepi, o jucătoare care loveşte extrem de puternic. Ar putea fi obligată să le bată pe ambele surori Williams doar pentru a ajunge în sferturile de finală. Este genul de tragere la sorţi pe care o aşteaptă o jucătoare care nu e cap de serie, nu principala favorită”.

Urmărește meciurile de la Australian Open LIVE pe FANATIK.RO

Pentru Simona Halep, aceasta reprezintă şansa perfectă de revanşă. La US Open 2018, Kaia Kanepi a surprins pe toată lumea când a reuşit s-o elimine pe sportiva noastră încă din turul inaugural. Înainte de această confruntare, Simona Halep şi Kaia Kanepi s-au mai duelat la Doha, în 2014. Atunci, constănţeanca în vârstă de 28 de ani s-a impus la mare luptă, în trei seturi echilibrate, scor 6-4, 3-6, 7-6 (5).

Totuşi, Simona a dat semne că se simte bine în Australia, în ciuda înfrângerii timpurii de la Sydney. Cel mai important aspect este până la urmă rezistenţa spatelui, care i-a dat mari bătăi de cap în finalul sezonului precedent. La Melbourne, chiar dacă s-au despărţit, Simona s-a antrenat de câteva ori cu Darren Cahill. Australianul şi fosta sa elevă au păstrat relaţia de prietenie intactă, iar Simona încă mai apelează la sfaturile tehnicianului de la Antipozi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×