Reacția mamei Luizei Melencu, după ce Gheorghe Dincă a recunoscut că fata a fost traficată: „Nu cred că fiica mea a trecut prin acea casă. A fost dată la pont”

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
09/01/2020, 18:59
Reacția mamei Luizei Melencu, după ce Gheorghe Dincă a recunoscut că fata a fost traficată: „Nu cred că fiica mea a trecut prin acea casă. A fost dată la pont”
Monica Melencu este convinsă că fiica sa trăiește. Sursa foto: hepta.ro

Răsturnare de situație în cazul Luizei Melencu, tânăra de 19 ani care a căzut victimă monstrului din Caracal, Gheorghe Dincă, dispărând fără urmă încă din luna aprilie a anului trecut. În timpul audierilor de joi, 9 ianuarie, monstrul din Caracal le-a mărturisit procurorilor DIICOT că nu a ucis-o pe adolescentă, așa cum a susținut în ultimele luni.

Potrivit spuselor sale, aceasta ar fi fost traficată de doi bărbați care au furat-o din casa inculpatului, nu înainte, însă, ca mai mulți indivizi să întrețină raporturi sexuale cu ea. Totodată, surse judiciare au relatat pentru România TV că Dincă este de părere că Luiza trăiește. Chestionată pe marginea noilor declarații ale psihopatului, mama fetei și-a manifestat din nou convingerea că fiica sa trăiește.

Mama Luizei este convinsă că fata trăiește și nu a trecut prin casa lui Dincă

Într-un interviu acordat pentru sursa citată, Monica Melencu a subliniat faptul că afirmațiile lui Gheorghe Dincă sunt similare celor pe care aceasta le-a susținut de la bun început. Totodată, femeia îi acuză pe procurorii DIICOT că au acceptat, „din incompetență”, scenariul conform căreia fata a fost ucisă, din dorința de a închide cazul și a pune punct cercetărilor.

Nu că îl cred, cred ce am spus eu. Fata mea a fost traficată! Trebuie să vedem cine au fost acele două persoane. Totuși, eu nu cred că fiica mea a trecut prin acea casă.

Ei au mers doar pe pista asta, a incinerării.  Cei de la DIICOT sunt incompetenți. Dacă el a luat-o, Luiza a fost dată la pont. El știe cui a dat-o”, a declarat mama Luizei.

Gheorghe Dincă încearcă să obțină o pedeapsă mai mică

Potrivit avocatului său, Gheorghe Dincă și-a revizuit atitudinea și este dispus să colaboreze cu anchetatorii, în speranța că astfel va reuși să obțină o pedeapsă mai mică, mai ales că procesul este pe cale să înceapă.

Pentru moment, nu se știe dacă presupusa traficare a Luizei a avut loc în țară sau în străinătate. Oamenii legii iau în calcul inclusiv ipoteza potrivit căreia tânăra ar fi fost ucisă ulterior. De asemenea, nu este cunoscută identitatea celor două persoane despre care inculpatul susține că au răpit-o pe fată din casa ororilor, unde aceasta era sechestrată.

Gheorghe Dincă consideră că nu ar putea fi pus în libertate. El se declară de acord cu prelungirea măsurii arestării preventive. El urmăreşte o pedeapsă mai mică (…) Până la momentul în care va fi condamnat, nu se pune problema să iasă din arest”, a declarat Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×