Gheorghe Dincă vrea mai puțini ani de pușcărie. Avocatul criminalului nu știe dacă fostul mecanic și-a schimbat declarația privind moartea Luizei

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
07/01/2020, 13:41
Gheorghe Dincă vrea mai puțini ani de pușcărie. Avocatul criminalului nu știe dacă fostul mecanic și-a schimbat declarația privind moartea Luizei
Gheorghe Dincă vrea o pedeapsă mai mică. Sursa foto: captură Antena 3

Gheorghe Dincă vrea să aibă o pedeapsă mai mică, iar în ultimele ore ar fi făcut demersuri în acest sens. Avocatul criminalului de la Caracal a făcut noi dezvăluiri despre clientul său după ce acesta și-a schimbat declarația susținând că nu a ucis-o pe Luiza Melencu, așa cum a spus prima oară în vara anului trecut.

Gheorghe Dincă vrea să primească o pedeapsă mai mică

Astăzi la sediul DIICOT din Capitală s-au făcut noi audieri, iar acolo au ajuns și Alexandru Cumpănașu și mama Luizei Melencu, Monica.

Avocatul lui Dincă, Claudiu Lascoschi s-a prezentat și el în fața procurorilor și a profitat de prezența sa acolo pentru a vorbi presei despre ce planuri are presupusul criminal de la Caracal, Gheorghe Dincă.

„Nu se pune problema să iasă din arest”

„Gheorghe Dincă consideră că nu ar putea fi pus în libertate. El se declară de acord cu prelungirea măsurii arestării preventive. El urmăreşte o pedeapsă mai mică (…) Până la momentul în care va fi condamnat, nu se pune problema să iasă din arest”, a spu avocatul, conform știrileprotv.ro.

„Nu doreşte aşa ceva şi nu a dorit niciodată. Nu ştiu dacă se teme de reacţia societăţii, însă asumându-şi ceea ce a făcut, conştientizând acum că este foarte grav, fiind supărat chiar şi pe el pentru ceea ce a făcut şi regretă, pentru că el ar fi vrut ca fetele să fie în viaţă, din câte am observat eu. Regretă că fetele nu sunt în viaţă, de fapt acesta este regretul lui”, a mai spus acesta.

Cât despre informația apărută ieri în mass-media, potrivit căreia Dincă ar fi spus că nu a ucis-o pe Luiza, avocatul Lascoschi nu a avut un răspuns de oferit.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată și urmează a fi judecat pentru violarea și uciderea a două tinere adolescente în vara anului 2019, Alexandra Măceșanu de 15 ani și Luiza Melencu, de 18, ambele din județul Olt.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×