Răsturnare de situație în cazul Caracal! Gheorghe Dincă își schimbă declarația

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
06/01/2020, 16:33
Răsturnare de situație în cazul Caracal! Gheorghe Dincă își schimbă declarația
Gheorghe Dincă își schimbă declarația. Sursa foto: evz.ro

Răsturnare de stuație în cazul crimelor de la Caracal! Gheorghe Dincă spune că nu a omorât-o pe Luiza Melencu și cere să fie audiat din nou de procurori, pentru a-și schimba declarația!

Gheorghe Dincă își schimbă declarația

Gheorghe Dincă s-a răzgândit şi spune că nu el este vinovatul şi că, de fapt, nu ar fi ucis-o pe tânăra de 18 ani, relatează antena3.ro. În tot acest timp, mama fetei, Monica Melencu a susținut că Gheorghe Dincă nu i-a ucis fiica, deoarece nu au fost găsite probe în casa monstrului din Caracal.

Până în prezent, se pare c procurorii nu au nicio probă care să probeze faptul că Luiza Melencu este moartă, în afară de declarația lui Gheorghe Dincă. Acesta însă vrea să schimbe declarația, așa că procurorii se vor afla în punctul de unde au plecat, cel puțin în cazul Luizei Melencu.

Monstrul din Caracal spune acum că nu a ucis-o pe Luiza Melencu

Săptămâna aceasta, dosarul lui Gheorghe Dincă ar trebui să ajungă pe masa judecătorilor. Dincă este acuzat de omor calificat în cazul ambelor fete, Alexandra Măceşanu, respectiv Luiza Melencu. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, cel supranumit monstrul din Caracal ar putea fi pus în libertate, deoarece legea nu permite arestul decât timp de 180 de zile. După acest timp, Gheorghe Dincă ar putea fi pus în libertate.

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, pe data de 25 iulie şi, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale.

La fel a declarat și în ceea ce o privește pe Luiza Melencu. Mai mult, la reconstituire, Gheorghe Dincă a cărat un manechin în brațe prin care le arăta anchetatorilor cum i-a incendiat trupul Luizei Melencu. Acum s-a răzgândit și spune că nu a ucis-o. pe Luiza Melencu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×