Reacția lui Tăriceanu, după ce Iohannis a spus că nu sunt bani de pensii: ”De servicii nu a întrebat nimic?”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
13/03/2019, 21:56
Reacția lui Tăriceanu, după ce Iohannis a spus că nu sunt bani de pensii: ”De servicii nu a întrebat nimic?” GALERIE FOTO
Reacția lui Tăriceanu, după ce Iohannis a spus că nu sunt bani de pensii

Călin Popescu Tăriceanu a avut prima reacție după ce Iohannis a spus că nu sunt bani de pensii. Președintele Senatului susține că este regretabil și iresponsabil comportamentul politicienilor ce susțin că nu există fonduri pentru plata pensiilor și consideră drept ”populism ieftin” propunerea privind tăierea fondurilor alocate de la bugetul publi pentru partide.

Reacția lui Tăriceanu după ce Klaus Iohannis a spus că nu sunt bani de pensii

„De servicii nu a întrebat nimic? Aceste baloane au mai fost aruncate în trecut şi de reprezentanţii PNL-ului, că nu sunt bani la pensii, mie mi se pare o atitudine clar iresponsabilă, pentru că asemenea afirmaţii pentru cei care sunt de bună credinţă sunt luate ca atare şi induc temeri nejustificate.

Acum încearcă opoziţia aceleaşi tactici, să nu-i mire că rezultatele pe care le au în sondaje şi pe care le vor şi la alegeri nu vor fi cele aşteptate dacă umblă cu asemenea practici. E regretabil un astfel de comportament”, a declarat Tăriceanu.

Reacția lui Tăriceanu, după ce Iohannis a spus că nu sunt bani de pensii: ”De servicii nu a întrebat nimic?”
Președintele Senatului susține că este regretabil și iresponsabil comportamentul politicienilor ce susțin că în buget nu există fonduri pentru plata pensiilor

”Populism ieftin”

Cât despre zvonul venit din partea Opoziției privind tăierea sumelor alocate partidelor parlamentare și realocarea fondurilor către alte domenii, Tăriceanu a catalogat propunerea drept „populism ieftin”. „Cred că această lege care permite finanţarea partidelor de la buget va avea un rezultat extrem de important pentru că atunci partidele nu se vor mai putea scuza că au recurs la metode nelegale de finanţare.

Eu cred că, aşa cum se întâmplă şi în ţările democratice, partidele politice care sunt nişte instituţii ale democraţiei trebuie finanţate pentru a avea un comportament care este corect şi în cadrul legii. Deci aceste soluţii mi se par total demagogice şi nepotrivite”, a spus Tăriceanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×