Reacţia lui Rareş Bogdan, după ce Klaus Iohannis a anunţat că retrimite bugetul în Parlament

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
06/03/2019, 22:43
Reacţia lui Rareş Bogdan, după ce Klaus Iohannis a anunţat că retrimite bugetul în Parlament GALERIE FOTO
Reacţia lui Rareş Bogdan, după ce Klaus Iohannis a anunţat că retrimite bugetul în Parlament

Președintele Klaus Iohannis a anunțat miercuri, într-o conferință de presă la Palatul Cotroceni, că nu promulgă bugetul pe 2019 și că îl va retrimite Parlamentului pentru corectură. Informațiile au stârnit reacții care mai de care, printre care și cea a lui Rareș Bogdan.

Reacția lui Rareș Bogdan după ce Iohannis a anunțat că retrimite bugetul în Parlament

„Iohannis: dacă PSD nu poate guverna, să plece! Bine așa! Președintele refuză în continuare să le dea satisfacție tâlharilor din PSDragnea care au făcut alături de ALDE și UDMR un Buget ticălos și nesustenabil, un Buget al Rușinii Naționale în care au tăiat peste 1 miliard de la Investiții și în care NU vor să aloce bani pentru creșterea alocațiilor pentru copii”, a scris prezentatorul de la Realitatea TV pe pagina sa de Facebook.

În conferința de presă, liderul statului a mai spus și că apar peste noapte inițiative precum OUG a lăcomiei sau intenția de a pune mâna pe rezerva de aur”, lucru care ”arată că nici PSD nu are încredere că bugetul lor poate fi realizat și de aceea se caută noi soluții extreme pentru a face rost de bani”.

Reacţia lui Rareş Bogdan, după ce Klaus Iohannis a anunţat că retrimite bugetul în Parlament
Informațiile au stârnit reacții care mai de care, printre care și cea a lui Rareș Bogdan

Iohannis: ”Degeaba strigă PSD sus și tare că de vină sunt alții”

Mai mult, președintele a subliniat că PSD aruncă totul în curtea altora, iar vina pentru faptul că lucrurile nu merg în România le aparține exclusiv lor. „Degeaba strigă PSD sus și tare că de vină sunt alții. Tot timpul de vină sunt alții. Nu, nu sunt alții. Principalul vinovat pentru că România nu s-a dezvoltat în ultimii ani e PSD. Efectele acestei guvernări tebuie limitate și nu voi ezita să contest orice măsură care afectează cetățenii, economia de piață și buna funcționare a statului”, a declarat Iohannis.

„Vedem cum propaganda PSD repetă obsesiv că e bugetul investițiilor. Dar, în realitate, bugetul PSD prevede o reducere semnificativă a bugetelor pentru investiții din bugetele locale. E cea mai scăzută valoare a ponderii în PIB din ultimii 10 ani. Iar investițiile anunțate sunt cu un miliard mai mici decât 2018”, a completat președintele.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×