Răzvan Simion și Lidia Buble, separați de Revelion! Ce au făcut în prima zi a noului an

Victor Anghel   
în Stiri mondene
02/01/2019, 15:55
Răzvan Simion și Lidia Buble, separați de Revelion! Ce au făcut în prima zi a noului an GALERIE FOTO
Răzvan Simion și Lidia Buble, separați de Revelion! Ce au făcut în prima zi a noului an

Lidia Buble și Răzvan Simion au pășit în anul 2019 separați! Motivul: cei doi au avut de onorat contracte în locuri diferite chiar de Revelion. Cei doi nu sunt singurii din showbizul din România care au petrecut noaptea dintre ani la mare distanță unul de celălalt – printre aceste cupluri se numără și Deea și Dinu Maxer, pentru că amândoi au acceptat să se ocupe de carieră în acea seară specială. Prezentatorul matinalului de la Antena 1 și soția lui s-au văzut prima dată pe anul acesta ieri dimineață, în jurul orei cinci dimineața. Tot atunci cei doi și-au făcut tradiționalele urări de început de an.

“Ea va cânta în Bucureşti şi în împrejurimi. Avem trei-patru evenimente. Dimineaţă, la ora 05:00 ne urcăm în avion şi plecăm la Lisabona, unde stăm câteva zile, apoi revin, căci începem matinalul de la Antena 1”, a declarat Răzvan Simion în urmă cu câteva zile, potrivit click.ro.

Răzvan Simion și Lidia Buble, separați de Revelion! Ce au făcut în prima zi a noului an

Atât Răzvan Simion, cât și Lidia Buble, care i-a devenit soție în cadrul unei ceremonii organizată în mare secret în urmă cu câteva luni, au postat imagini dinainte de a se urca în avionul care i-a dus în Lisabona, superba capitală a Portugaliei. Cei doi nu au plecat singuri, ci împreună cu un cuplu. Din nefericire, frigul din noaptea de Revelion i-a pus capac Lidiei Buble, care a răcit, iar ea a împărtășit că se confruntă cu mici probleme de sănătate la început de an postând pe Instagram Stories o poză în care le-a arătat ce medicamente a luat.

Prezentatorul matinalului de la Antena 1 a urcat pe contul său oficial de Instagram o înregistrare în care apar mai multe imagini pe care le-a filmat la scurt timp după ce a pășit pe pământul din Portugalia. În clipul de mai jos sunt și câteva cadre din timpul zborului, iar în unele dintre ele se observă că partenera lui de viață a adormit în avion.

La câteva ore de la primele imagini făcute publice din vacanța din Lisabona, Răzvan Simion a mai postat o filmare cu alte imagini spectaculoase din celebra metropolă.

View this post on Instagram

Out

A post shared by Razvan Simion (@futuristul) on

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au căsătorit în secret în 2018

În vara lui 2015, Răzvan Simion a anunţat că s-a despărţit de soţia sa, Diana, după 15 ani de mariaj. Prezentatorul are doi copii din prima căsătorie: Ianca şi Tudor. La scurt timp după dezvăluirea că s-a separat de mama copiilor lui, Răzvan Simion și-a găsit fericirea în brațele Lidiei Buble. Artista este din Deva, are 10 fraţi şi face parte dintr-o familie de penticostali, iar relaţia cu Răzvan Simion, confirmată ulterior, i-a adus succes pe plan profesional.

În vârstă de 25 de ani, Lidia Buble a devenit soția lui Răzvan Simion, care are 38, în cadrul unei ceremonii organizată în mare secret pe o plajă din Maldive. Fericitul eveniment s-a petrecut într-una dintre zilele din însorita vacanță pe care au petrecut-o în luna iunie a lui 2018. Cei doi au păstrat secretul până la finalul anului când artista a făcut publică o poză de album de la nunta cu prezentatorul matinalului de la Antena 1.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×