Lidia Buble și Răzvan Simion s-au căsătorit în secret! Primele imagini de la nuntă

Victor Anghel   
în Stiri mondene
31/12/2018, 11:43
Lidia Buble și Răzvan Simion s-au căsătorit în secret! Primele imagini de la nuntă GALERIE FOTO
Lidia Buble și Răzvan Simion s-au căsătorit în secret! Primele imagini de la nuntă

E oficial! Lidia Buble și Răzvan Simion s-au căsătorit în secret! La mai bine de jumătate de an de când a avut loc nunta, iubita prezentatorului matinalului de la Antena 1 a dat vestea cea mare prin intermediul unui mesaj, care a însoțit mai multe poze realizate pe parcursul lui 2018. Talentata cântăreață a făcut publică și o imagine emoționantă din ziua în care a îmbrăcat rochia albă de mireasă în care își sărută pentru prima dată bărbatul iubit, care i-a devenit soț. Vestea cea mare vine după ce în timpul vacanței lor de astă vară din Maldive, Răzvan Simion a publicat o fotografie și un mesaj care i-a făcut pe mulți să creadă că au dus relația la următorul nivel: cel al mariajului.

„Lidia Buble şi Răzvan Simion s-au căsătorit. Asta îmi ajunge la urechi în această dimineaţă. Acum… trebuie să recunosc că ea mi-a zis în interviul realizat acum ceva timp că, deşi, nu a cerut-o încă în căsătorie, se aşteaptă ca Răzvan Simion să-i facă o surpriză şi să se trezească direct în mijlocul nunţii ei. În aceeaşi manieră în care acum s-a trezit în mijlocul vacanţei ei, în #Maldive, acolo unde se pare că a avut loc şi neaşteptata nuntă. Dacă se întreabă cineva cum a arătat rochia de mireasă, o poate vedea în postarea de #Instagram pe care Rpzvan Simion a postat-o pe contul lui oficial. Dacă e cu nuntă, să fie: «Casă de piatră şi munţi de fericire!». Dacă nu e cu nuntă, să fie tot cu: «Casă de piatră şi cu munţi de fericire!», pentru că sigur va urma”, a declarat jurnalista Ileana Voicu Ghinea în cadrul unui interviu acordat pe 28 iunie.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au căsătorit în secret! Primele imagini de la nuntă

Lidia Buble a devenit soția lui Răzvan Simion în cadrul unei ceremonii discrete, care a avut loc pe una dintre superbele plaje din Maldive, unde cei doi îndrăgostiți și-au petrecut o vacanță în luna iunie, la mai bine de o săptămână de când artista și-a sărbătorit ziua de naștere. Iubita prezentatorului a împlinit 25 de ani pe 9 iunie. În urmă cu câteva ore, ea a postat pe contul său de Instagram mai multe poze, printre care și una din ziua nunții, iar la descriere a pus un mesaj emoționant.

„2018= FAMILIE, DRAGOSTE, BINECUVÂNTARE!❤
DOAMNE , ÎȚI MULȚUMESC ?” este mesajul scris de artistă pe contul său oficial de Instagram.

„Casă de piatră!! Să fiți binecuvântați!!?♥️”, „Ce mai bine păstrată secret nuntă din 2018, ador asta!! Felicitări? și un An Nou fericit!! ?”, „Ce faină poză! Să aveți o ieșire din 2018 și o intrare a 2019 fericită. Sănătate, iubire și pace în familie, suflete!?????”, „Casă de piatră, Lidia și Răzvan”, „Ce frumooooss ❤❤❤” sunt cinci dintre mesajele lăsate de prietenii virtuali.

Nu se știe exact data nunții Lidiei Buble cu Răzvan Simion, însă, prezentatorul a postat pe Instagramul lui o poză care a făcut multă vâlvă pe 27 iunie, în dreptul căreia a scris: „Spune: «Da!»…”. De altfel, pe 23 iunie, Lidia Buble a făcut publică o poză în care apare în timp ce stă cu spatele la aparatul de fotografiat și poartă o rochie albă… cea îmbrăcată în ziua în care a devenit mireasa lui Răzvan Simion.

Poză postată de Răzvan Simion în timpul vacanței din Maldive, unde s-a căsătorit cu Lidia Buble

Lidia Buble și Răzvan Simion formează un cuplu de mai bine trei ani

În vara lui 2015, Răzvan Simion a anunţat că s-a despărţit de soţia sa, Diana, după 15 ani de mariaj. Prezentatorul are doi copii din prima căsătorie: Ianca şi Tudor. La scurt timp după dezvăluirea că s-a separat de mama copiilor lui, Răzvan Simion și-a găsit fericirea în brațele Lidiei Buble. Artista este din Deva, are 10 fraţi şi face parte dintr-o familie de penticostali, iar relaţia cu Răzvan Simion, confirmată ulterior, i-a adus succes pe plan profesional.

Închide ×