Răzvan Fodor, despre experiența de la „Asia Express”: „Trebuie să treci peste rușine și să ceri de mâncare”

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
08/04/2020, 21:38
Răzvan Fodor, despre experiența de la „Asia Express”: „Trebuie să treci peste rușine și să ceri de mâncare”
Răzvan Fodor a trăit o experiență de neuitat la Asia Express sursă foto: cancan.ro

Răzvan Fodor nu o să uite niciodată experiența pe care a avut-o la Asia Express. Niciodată nu știa unde avea să doarmă, ce va mânca sau dacă va mânca. Cu toate acestea, s-ar întoarce oricând în competiție.

Răzvan Fodor a avut o experiență de neuitat la Asia Express

Chiar dacă s-a acomodat greu cu regulile impuse de competiție, Răzvan Fodor a trăit momente unice în Asia Express și s-ar întoarce oricând cu plăcere:  „Fără doar și poate aș spune din nou Da provocării Asia Express, dacă ar trebui să o iau de la capăt, deși a fost extrem de greu.”

„Faceți-vă un film și imaginați-vă că în fiecare seară trebuie să te rogi de cineva să te lase să dormi la el în casă, pe podea, în garaj, beci sau curte.”

„După ce ai reușit asta, trebuie să treci peste rușine, și să ceri și de mâncare, iar ea poate fi orice: o mână de orez, un fruct sau, dacă ai noroc, prinzi și o bucată de proteină în farfurie. Iar în tot timpul asta, tu nu știi nimic de familia ta! Crede-mă, că după 2-3 săptămâni te întrebi ce cauți acolo”, a declarat Fodor pentru revista Viva.

A pierdut numărul provocărilor în Asia

Răzvan Fodor a participat în emisiune alături de Chef Sorin Bontea și au avut mare priză la public. S-au lovit de multe greutăți, s-au adaptat cu greu la noua cultură, au avut momente dificile, iar competiția a pus o presiune în plus pe cei doi. Tocmai de aceea au cerut să plece din competiție.

Nici condițiile nu i-au ajutat. Erau nevoiți să își caute singuri mâncarea, să găsească loc unde să doarmă și, implicit, să se descurce singuri. Dar chiar și așa, Răzvan Fodor recunoaște că s-ar întoarce în competiție oricuând, pentru că experiența trăită în Asia este unică și nu o va uita niciodată.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×