Răzvan Fodor și Sorin Bontea și-au dorit să părăsească Asia Expres: ”Eram la capătul puterilor”

în Stiri mondene
29/03/2020, 18:43
Răzvan Fodor și Sorin Bontea și-au dorit să părăsească Asia Expres: ”Eram la capătul puterilor”
Răzvan Fodor și Sorin Bontea și-au dorit să părăsească Asia Expres: ”Eram la capătul puterilor”. Sursa foto: Instagram.com

Răzvan Fodor și Sorin Bontea formează una dintre echipele de la „Asia Express” și s-au dovedit una dintre surprizele plăcute ale show-ului. Cei doi prieteni nu și-au imaginat cât de greu le va fi, motiv pentru care la un moment dat chiar s-au gândit să părăsească competiția.

Răzvan Fodor și Sorin Bontea despre momentele grele din competiția Asia Express

„Asia Express” este unul dintre show-urile cele mai grele de pe micile ecrane, însă mulți dintre concurenți nu simt presiunea care le apasă pe umeri. Nu același lucru s-a întâmplat cu Răzvan Fodor și Sorin Bontea care și-au dorit să abandoneze competiția după ce trecuserăm prin mai multe momente grele.

Cei doi concurenți au simțit că sunt pe punctul de a claca, dar pentru că aveau un contract de respectat, nu au putut pleca de bunăvoie din show-ul difuzat la Antena 1. Bărbații au ajuns în cele din urmă la o concluzie simplă: să ia totul din plin, în ciuda faptului că alți concurenți aveau o condiție fizică mult mai bună.

„Sorin era foarte revoltat, eram după niște zile în care eram nemâncați, nespălați, nu mersesem la baie, murdari, nu ne lua nimeni cu mașina. Era cum era mai rău. Nu ne caza nimeni, dormeam în niște condiții foarte nasole”, a spus Răzvan Fodor despre momentul în care au simțit că sunt pe punctul de a claca, relatează unica.ro.

Momentul în care cei doi prieteni și-au dorit să plece de la „Asia Express”

„Am avut o discuție și am stabilit împreună, pentru că nici eu nu mai puteam și vroiam acasă, să ne asumăm consecințele ieșirii din cursă. Partea nasoală e că nu poți să ridici mâna sus și să spui că tu vrei să pleci acasă, pentru că avem niște contracte de necombătut”, a mai povestit prezentatorul TV. 

Acela a fost și momentul în care băieții și-au dat un reset și au luat-o de la capăt. În clipa în care cei doi bărbați se spălau pe dinți pe marginea drumului și-au propus să nu mai pună la suflet nimic. Răzvan Fodor a ținut să precizeze că atunci nu-l mai interesa dacă pleacă acasă pentru că oricum asta își dorea.

În altă ordine de idei cei doi prieteni au ținut să precizeze faptul că au fost uniți și nu s-au certat chiar dacă au existat momente în care s-au mai contrazis. Sorin Bontea și Răzvan Fodor nu au simțit că unul trage mai mult și altul mai puțin, ci și-au văzut mai departe de treabă.

„Poți să te duci în competiția asta doar de amuzament sau să te implici cu totul. N-am fost noi foarte înverșunați, nu ne-am reproșat lucruri, că unul trage mai mult și altul mai puțin, n-am făcut dramă din asta, deși ne-am mai și certat”, a mai spus actorul.

„Amândoi suntem competitivi de fel și nu ne-am lăsa așa cu una, cu două. S-a văzut când nu mai puteam, și la jocul de amuletă, când a trebuit să ne cărăm cu carele în spate. Am tras cât am putut, dar la un moment dat s-a terminat… gazul”, a completat Sorin Bontea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×