Răzvan Ciobanu, bătut crunt de iubitul său! Ce s-a întâmplat între cei doi amorezi!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
07/07/2018, 16:32
Răzvan Ciobanu, bătut crunt de iubitul său! Ce s-a întâmplat între cei doi amorezi! GALERIE FOTO
Vedetele au dat piept cu procurorii DIICOT, care i-a audiat  astăzi în dosarul care stă să arunce în aer showbizzul românesc! Mondenii se pare că au calitatea de martori.

Designerul vestimentar Răzvan Ciobanu a ajuns la spital, după ce a primit o bătaie cruntă de la iubitul său! Partenerul său de viață nu a digerat foarte bine vestea că designerul vrea să-l părăsească, după o relație de șase ani! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Acesta, medic de profesie, a pus mâna pe un scaun și și-ar fi lovit consoarta în cap, până când scaunul respectiv ar fi cedat! „Medicul a mers acasă la Răzvan, acolo unde a primit vestea că relația lor a ajuns la final. Această veste pare că l-a scos din minți pe medic, iar discuțiile dintre cei doi au degenerat într-o bătaie în toată regula. Marius a pus mâna pe un scaun și l-a lovit pe Răzvan cu bestialitate. L-a lovit așa tare încât scaunul s-a rupt, iar urmele sunt vizibile pe fața lui Răzvan. Medicul nu s-a lăsat până nu i-a dat un pumn în față de l-a lăsat lat pe designer” a declarat, conform cancan.ro, un apropiat al lui Răzvan Ciobanu.

Citește și Răzvan Ciobanu, cuvinte grele la adresa câștigătoarei Eurovision 2018  

Citește și Răzvan Ciobanu: viaţa după ce a slăbit 37 de kilograme. La ce aliment a renunţat definitv! 

Răzvan Ciobanu, bătut crunt de iubitul său. ”Ne ridicăm de jos,ne scuturăm de praf şi mergem mai departe”.

„Mă gândesc de câteva zile dacă să vorbesc despre experienţele mele de viaţă sau nu…încă mă gândesc! Ştiu însă, că dacă nici noi nu ne putem asuma momentele din viata noastră… atunci cine ar putea să o facă?! Eu zic doar atât:oricât de dificil ne-ar fi, ne ridicăm de jos,ne scuturăm de praf, zâmbim şi mergem mai departe. Noi avem puterea asta, doar noi ;)!”, a scris Răzvan Ciobanu, pe Facebook zilele trecute.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×