Răzvan Ciobanu, cuvinte grele la adresa câștigătoarei Eurovision 2018

Ionuţ Cataramă   
în Stiri mondene
13/05/2018, 14:14
Răzvan Ciobanu, cuvinte grele la adresa câștigătoarei Eurovision 2018

Răzvan Ciobanu este foarte nemulțumit de rezultatul finalei de la Eurovision 2018. Câștigătoare a ieșit Netta Barzilai, reprezentanta Israelului, grație votului publicului european. Designerul a criticat greutatea cântăreței și crede că publicul Eurovision nu a votat-o pe artistă pentru piesa ei.

Răzvan Ciobanu susține că ar trebui să ne îngrijorăm după rezultatul finalei Eurovision 2018. Creatorul de modă susține că „Europa a votat după chipul majorității”. El este de părere că „se votează toți ciudații” la această competiție muzicală.

Răzvan Ciobanu: „Europa a votat după chipul majorității”

„Eu m-aș “îngrijora” după votul ăsta de la #eurovision, așa-zisa “diversitate” este (după părerea mea) prost înțeleasă. Europa a votat după chipul majorității. Și cum să vrem să ne identificăm cu o normalitate frumoasă?!

Nu mai bine votăm imaginea care ne este mai la îndemână?! Păi să nu votăm o fată care rupe sala în două și nici nu doarme în shaorma cu de toate…votăm un cotcodăcit oligrofen și ne identificăm cu imaginea unei dolofane “nonconformiste”, să nu-mi spuneți că ați votat cu piesa,nu va cred ?.

De niște ani mă amuz cum se votează toți ciudații,pe principiul că sunt “altfel”. Anul acesta am rezolvat problema! Obezitatea este la putere, boală cea mai răspândită. Să nu vrem să fim mai sănătoși, să ne consolam că suntem “diverși” și că suntem frumoși oricum. Asta era mesajul piesei.

Așa că aștept înjurături de la“dolofani” pe principiul că judec. Dar surpriză, am acest drept, mă lupt cu această boală de când mă știu. Și chiar dacă mai pierd câte o bătălie, mă adun de pe jos și o iau de la capăt! Ceea ce va recomand și vouă! Suntem frumoși, dar hai să fim și sănătoși ?! #healthy #fightforyourlife #nojudgement #stayhealthy”, a afirmat Răzvan Ciobanu.

Sursă: www.cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×