Răzvan Ciobanu: viaţa după ce a slăbit 37 de kilograme. La ce aliment a renunţat definitv!

Claudia Mîţoi   
în Reality show
21/02/2018, 11:41
Răzvan Ciobanu: viaţa după ce a slăbit 37 de kilograme. La ce aliment a renunţat definitv! GALERIE FOTO

Răzvan susţine că imaginea lui a fost mult îmbunătăţită după ce a slăbit şi poate face multe lucruri la care înainte doar visa.

”Nu cred că sunt alt om, dar faptul că m-am aliniat unei majorităţi, asta a sporit cumva şi încrederea în mine. Nu mă simt deloc ciudat când merg să probez haine (deşi încă am tendinţa să caut măsura XXL, în condiţiile în care eu port M în prezent) şi imaginea mea s-a îmbunătăţit mult. Pot purta haine la care înainte puteam doar visa. „Recordul” meu nu a fost de 128 de kilograme, ci de 165 de kilograme! Puteam oricând să practic summo.”, a povestit designerul.

A slăbit 37 de kilograme şi vrea să mai slăbească măcar 7. În plus, şi-a făcut o promisiune: că nu se va mai îngrăşa vreodată.

”Nu am ales o procedură chirurgicală, ci un specialist în boli de nutriţie. Nu un nutriţionist. Îi datorez mult şi pentru atenţia cu care a avut grijă de mine. (…) În principiu, la mine totul se rezumă la estetică. Nu îmi făceam griji pentru să nă tatea mea, pentru că nu aveam o problemă în acest sens, însă faptul că nu puteam purta hainele pe care mi le doream mă omora câte puţin în fiecare zi. Iubesc hainele!”, a dezvăluit Răzvan Ciobanu.

Ţine dietă în continuare şi are grijă la orice detaliu care ar ruina tot ce a făcut până acum. ”Cel mai dificil este să-ţi stabilizezi greutatea după o dietă. Să ţii dietă nu mi se pare aşa complicat. Să men ţii rezultatul este cel mai greu. Am făcut trei ani de când sunt, practic, într-un fel de dietă continuă. Orice escapadă culinară mă costă, aşa că mi-am propus să nu mai am astfel de episoade. Plăcerea momentului mă costă prea mult pe o perioadă mult mai mare decât cele trei minute în care sa vurez o prăjitură. Aşa că, în final, mai bine nu!”, a mai explicat Răzvan.

După ce a reuşit să slăbească, Răzvan a renunţat definitive la dulciuri. De fiecare data când a încercat să guste, a observant că asta a însemnat costuri foarte mari, aşa că a spus ”adio” definitive zahărului. În plus, designerul spune că atunci când era jurat în emisiunea TV, se consulta şi se încuraja cu Raluca Bădulescu, colega sa care a trecut de asemenea printr-o transformare uriaşă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×