Răzvan Ciobanu a fost furat! Designerul spunea că a fost păcălit de prieteni

Ana Chivu    Catalin Nae   
în Stiri mondene
06/05/2019, 14:27
Răzvan Ciobanu a fost furat! Designerul spunea că a fost păcălit de prieteni GALERIE FOTO
Sursa Foto: Hepta

Răzvan Ciobanu a fost furat chiar de prietenii săi. Într-un interviu acordat Simonei Gherghe în 2011, designerul a afirmat că a fost furat de 600.000 de euro. Celebrul creator de modă a mărturisit cum s-a petrecut totul. Răzvan Ciobanu a murit de data de 29 aprilie, iar decesul său brusc  și viața controversată și plină de probleme încă trezesc semne de întrebare.

Răzvan Ciobanu a fost furat chiar de prieteni!

Nu a fost o surpriză pentru nimeni faptul că Răzvan Ciobanu a avut o viață controversată cu diverse probleme. Acesta i-a mărturisit Simonei Gherghe, în anul 2011, toată situația extrem de grea peste care a fost nevoit să treacă. „Eu am fost furat. Pe faţă, de cei mai buni prieteni ai mei. Nu am nicio jenă să spun, a fost hoţie. M-am trezit brusc din prostia mea, încrederea pe care o aveam în oamenii aceia. Am pierdut 600 000 de euro, cu case, maşini.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

M-am trezit fără nimic. Nu mai ai ghidaj, nu ştii ce se întâmplă. Am avut noroc cu o fată care nu pot să spun că atunci îmi era prietenă, îmi era client. A venit şi mi-a spus: peste două zile ai bilet în LA, să nu dea naiba să nu fii în aeroport. M-am dus. Ea m-a tras de acolo. Îi datorez viaţa”, a mărturisit Răzvan Ciobanu, în anul 2011.

Răzvan Ciobanu a fost furat chiar de prieteni
Sursa Foto: Hepta

„Mă refugiam în alcool”

„Femeia respectivă este omul care mi-a salvat viaţa. M-am întors din LA scăpat de o problemă gravă, abuzul de alcool, abuz de somnifere, m-am întors scăpat de aceste lucruri. Mă refugiam în alcool pentru că voiam să uit de realitate. M-am întors fără a avea nimic şi fără să ştiu de unde să încep„, spunea Răzvan Ciobanu, potrivit spynews.ro.

Din păcate, Răzvan Ciobanu și-a găsit sfârșitul într-un accident rutier violent, în a doua zi de Paște. Celebrul creator de modă a lăsat în urmă familie și prieteni buni care au rămas îngenunchiați de durere din cauza evenimentului tragic.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×