Răzvan Ciobanu a fost furat! Designerul spunea că a fost păcălit de prieteni

Ana Chivu    Catalin Nae   
în Stiri mondene
06/05/2019, 14:27
Răzvan Ciobanu a fost furat! Designerul spunea că a fost păcălit de prieteni GALERIE FOTO
Sursa Foto: Hepta

Răzvan Ciobanu a fost furat chiar de prietenii săi. Într-un interviu acordat Simonei Gherghe în 2011, designerul a afirmat că a fost furat de 600.000 de euro. Celebrul creator de modă a mărturisit cum s-a petrecut totul. Răzvan Ciobanu a murit de data de 29 aprilie, iar decesul său brusc  și viața controversată și plină de probleme încă trezesc semne de întrebare.

Răzvan Ciobanu a fost furat chiar de prieteni!

Nu a fost o surpriză pentru nimeni faptul că Răzvan Ciobanu a avut o viață controversată cu diverse probleme. Acesta i-a mărturisit Simonei Gherghe, în anul 2011, toată situația extrem de grea peste care a fost nevoit să treacă. „Eu am fost furat. Pe faţă, de cei mai buni prieteni ai mei. Nu am nicio jenă să spun, a fost hoţie. M-am trezit brusc din prostia mea, încrederea pe care o aveam în oamenii aceia. Am pierdut 600 000 de euro, cu case, maşini.

M-am trezit fără nimic. Nu mai ai ghidaj, nu ştii ce se întâmplă. Am avut noroc cu o fată care nu pot să spun că atunci îmi era prietenă, îmi era client. A venit şi mi-a spus: peste două zile ai bilet în LA, să nu dea naiba să nu fii în aeroport. M-am dus. Ea m-a tras de acolo. Îi datorez viaţa”, a mărturisit Răzvan Ciobanu, în anul 2011.

Răzvan Ciobanu a fost furat chiar de prieteni
Sursa Foto: Hepta

„Mă refugiam în alcool”

„Femeia respectivă este omul care mi-a salvat viaţa. M-am întors din LA scăpat de o problemă gravă, abuzul de alcool, abuz de somnifere, m-am întors scăpat de aceste lucruri. Mă refugiam în alcool pentru că voiam să uit de realitate. M-am întors fără a avea nimic şi fără să ştiu de unde să încep„, spunea Răzvan Ciobanu, potrivit spynews.ro.

Din păcate, Răzvan Ciobanu și-a găsit sfârșitul într-un accident rutier violent, în a doua zi de Paște. Celebrul creator de modă a lăsat în urmă familie și prieteni buni care au rămas îngenunchiați de durere din cauza evenimentului tragic.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×