Legătura dintre Mihaela Rădulescu și Răzvan Ciobanu. Ce i-a făcut prezentatoarea de la Ferma cu ani în urmă

Alexandra Chivu    Catalin Nae   
în Stiri mondene
05/05/2019, 15:08
Legătura dintre Mihaela Rădulescu și Răzvan Ciobanu. Ce i-a făcut prezentatoarea de la Ferma cu ani în urmă GALERIE FOTO
Legătura dintre Mihaela Rădulescu și Răzvan Ciobanu Sursă foto: facebook.com

Decesul designerului Răzvan Ciobanu a umplut inimile celor apropiați de durere, lipsa acestuia neputând fi vreodată acoperită. Creatorul de modă a fost condus pe ultimul drum de numeroase vedete autohtone care i-au fost alături la bine, dar și la greu.

Legătura dintre Mihaela Rădulescu și Răzvan Ciobanu

Răzvan Ciobanu a avut o viață controversată, după cum a fost și trecerea sa în neființă, în prezent câutându-se încă răspunsuri la întrebările legate de accidentul violent în care a murit. În ziare și televiziune se fac anchete jurnalistice, însă toate cad în derizoriu, căci vedeta nu a avut o viață monotonă, din contră! Asumat, a recunoscut că apelează la narcotice pentru relaxare, a povestit despre episoadele de depresie prin care a trecut și a recunoscut că are altă orientare sexuală, într-o vreme în care nimeni nu avea curajul să declare așa ceva, de aici și legătura dintre Răzvan și Mihaela Rădulescu.

Presa scris, în 2004, că prezentatoarea emisiunii ”Ferma” a fost cea care l-a încurajat pe designer să-și recunoscă homosexualitatea. „Într-o emisiune radiofonică, controversatul creator de modă Răzvan Ciobanu a declarat public că este homosexual. Invitat de Mihaela Rădulescu, la show-ul Vaya Con Diva de la Radio Guerrilla, designerul a fost convins de moderatoare să vorbeasca deschis despre subiectul tabu al vieţii sale: orientarea sexuală”, scria presa.

Legătura dintre Mihaela Rădulescu și Răzvan Ciobanu. Ce i-a făcut prezentatoarea de la Ferma cu ani în urmă
Prezentatoarea TV l-a încurajat să își recunoscă orientarea sexuală
Sursă foto: hepta.ro

Prezentatoarea TV l-a încurajat să își recunoscă homosexualitatea, într-o vreme în care o astfel de veste nu era bine primită

Ziarele mai relatau despre emisiunea în care Ciobanu a fost invitatul Mihaelei Rădulescu și că: „Fără menajamente, Răzvan Ciobanu a spus că este gay, dar a ţinut să precizeze că este prima şi singura dată când va vorbi despre acest subiect delicat, fiindcă mulţi se vor grăbi să arunce cu noroi. “Nu voi mai răspunde jurnaliştilor la întrebari pe tema asta. Sunt homosexual şi gata!”, a conchis Ciobanu”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×