Oana Zăvoranu, dezvăluire despre Răzvan Ciobanu. Ce i-a transmis ultima dată când a vorbit cu el

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
05/05/2019, 13:19
Oana Zăvoranu, dezvăluire despre Răzvan Ciobanu. Ce i-a transmis ultima dată când a vorbit cu el
Oana Zăvoranu, afectată de moartea lui Răzvan Ciobanu. Sursa foto:hepta.ro

Oana Zăvoranu a făcut dezvăluiri inedite după moartea fostului creator de modă Răzvan Ciobanu. Invitată în cadrul emisiunii Star Magazin de la Antena Stars, vedeta a povestit că în ultima vreme, designerul o suna în repetate rânduri pentru a-i cere ajutorul.

Răzvan Ciobanu către Oana Zăvoranu: „Ajută-mă, am nevoie de un prieten”

Chiar dacă Răzvan Ciobanu i-a solicitat de mai multe ori ajutorul, Oana Zăvoranu a mărturisit că nu a  răspuns rugăminților fostului designer, de teama fostului iubit al acestuia, care ar fi putut provoca un scandal, pe fondul geloziei.

Răzvan era un om controversat, eu îl cunoșteam…Mie îmi pare rău că sunt astăzi în postura părerologului, Răzvan era un om cu probleme emoționale. Eu ultima oară când am fost sunată de el, mesajul era: Ajută-mă, am nevoie de un prieten. Este cunoscută drama prin care a trecut acesta cu fostul iubit însă cu siguranță sunt mulți care vor apărea…” , a declarat Oana Zăvoranu.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu. Sursa foto:hepta.ro
Creatorul de modă Răzvan Ciobanu. Sursa foto:hepta.ro

A refuzat întâlnirea cu el, de teama fostului iubit al creatorului de modă.

Cert este un lucru, Răzvan ra un om contrversat, se știa că avea probleme cu drogurile, nu este exclusă nici o altercație cu clanuri. Eu am fost căutată de el de multe ori în momente de disperare. Nu am fost prieteni. M-a sunat imediat după bătaia celebră cu fostul iubit, m-a rugat să vin la el. Nu eram atât de apropiați, adică cred că l-am văzut pe Răzvan de 5-6 ori în viața mea, eram mai mult cunoștințe, dar era clar o rugăminte de-ale lui de a veni, că era distrus. Nu m-am dus pentru că…i-am zis că nu vin, doamne ferește vine ăla (fostul iubit, n.r.) și se iscă un scandal” , a mai spus vedeta.

Reamintim că fostul designer Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața chiar în a doua zi de Paște, în urma unui grav accident rutier grav, petrecut în zona localității Săcele. Ulterior, necropsia efectuată asupra trupului neînsuflețit a arătat că îndrăgitul creator de modă s-a aflat sub influența unor substanțe interzise.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×