Razie în Capitală! Polițiștii caută suspectul în cazul crimei din Piaţa Constituţiei

Cristiana Astefanoaiei    Alex Năstase   
în Stiri mondene
04/10/2019, 08:49
Razie în Capitală! Polițiștii caută suspectul în cazul crimei din Piaţa Constituţiei GALERIE FOTO
Poliția caută suspectul crimei din Piața Constituției. Sursa foto - facebook

Razie în Capitală a Poliției în care sunt implicate zeci de echipaje, fiind făcute 20 de percheziţii. Acțiunea se desfășoară în zona Petricani – Lacul Tei, din Capitală, pentru capturarea unui bărbat suspectat în cazul crimei produse la sfârşitul săptămânii trecute, în Piaţa Constituţiei. ”La această oră este în desfăşurare o activitate a Poliţiei Capitalei. Sunt efectuate mai multe percheziţii domiciliare”, a transmis Poliţia Capitalei.

Razie în Capitală!

 

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI
Surse din Poliţie au afirmat că au loc 20 de percheziţii în zona Tei Toboc – Petricani, fiind vizate aproximativ 20 de persoane implicate în incidentele violente din centrul Capitalei. ”În cauza având ca obiect infracţiunile de omor, încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii, privind evenimentele produse în Piaţa Constituţiei din Bucureşti în seara de 29 septembrie 2019, Compartimentul de informare si relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti aduce la cunoştinţa opiniei publice următoarele: În dimineaţa zilei de 04 octombrie 2019, în baza autorizaţiilor emise de  judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti, au fost puse în aplicare  21  de mandate de percheziţie domiciliară pe raza Municipiului Bucureşti”, anunţă procurorii.

După percheziţiile domiciliare, vor avea loc audieri la sediul Poliţiei Capitalei de către procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului Omoruri, cu privire la faptele care fac obiectul cauzei. Vă readucem aminte că în data de 29 septembrie, în jurul orei 22.30, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112, în legătură cu un conflict între mai multe persoane, pe raza sectorului 5, în Piaţa Constituţiei, iar la faţa locului s-au deplasat de urgenţă echipaje de poliţie de pe raza sectorului 5, precum şi ale Brigăzii Rutiere.

Razie în Capitală! Poliție
Polițiștii au luat cu asalt mai multe adrese. Sursa foto – facebook

Polițiștii caută suspectul în cazul crimei din Piaţa Constituţiei

În urma conflictului un bărbat a fost rănit, iar ulterior a murit din cauza rănilor suferite. Celălalt bărbat implicat în confliect a fost rănit, suferind un traumatism la nivelul capului şi primind îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind dus la audieri. „A fost efectuată, pe parcursul nopţii, cercetarea la faţa locului, care a fost reluată în această dimineaţă şi continuă şi la acest moment. În perimetrul cercetat a fost găsit şi ridicat un tub cartuş, cel mai posibil  cu gaz, un încărcător gol, posibil pentru acelaşi tip de pistol cu gaze şi obiecte contondente. Pe parcursul nopţii au fost audiate mai multe persoane, iar audierile continuă”, anunţa luni purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Ea a mai spus că din primele date rezultă că persoanele implicate, pe fondul unui conflict mai vechi, s-ar fi întâlnit în acest spaţiu, iar la un moment dat discuţiile au degenerat. În cauză au fost audiate mai multe persoane, dar  anchetatorii nu au anunţat dacă s-au dispus ceva măsuri în dosar.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×