Răzbunarea naturii. Un braconier care vâna rinoceri a fost ucis de un elefant, iar trupul i-a fost devorat de lei

Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
07/04/2019, 13:59
Răzbunarea naturii. Un braconier care vâna rinoceri a fost ucis de un elefant, iar trupul i-a fost devorat de lei
Un braconier care vâna rinoceri a fost ucis de un elefant, iar trupul i-a fost devorat de lei

Un braconier care vâna rinoceri într-o rezervaţie din Africa de Sud a murit după ce a fost călcat în picioare de un elefant. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost apoi mâncat de lei. Bărbatul avea două fetiţe, care au fost devastate la auzul veştii că tatăl lor a fost ucis.

Cum a murit braconierul

Incidentul a avut loc în parcul naţional Kruger din Africa de Sud. Se crede că bărbatul era parte dintr-un grup mai mare de braconieri şi venise să vâneze rinoceri. El ar fi speriat un elefant care apoi l-a atacat într-o zonă din rezervaţie numită „Podul Crocodilului”.

Animalul a zdrobit pur şi simplu trupul bărbatului, iar rămăşiţele sale au fost devorate de leii aflaţi în zonă. Poliţiştii spun că a mai rămas foarte puţin din cadavrul bărbatului. Reprezentanţii parcului spun că este ilegal să mergi pe jos în rezervaţie şi că sunt pericole la tot pasul.

De-a lungul timpului, mai mulţi braconieri au fost mâncaţi de lei în rezervaţiile din Africa de Sud

Mai mulţi braconieri au fost ucişi de animale sălbatice

„Este foarte trist să vedem fiicele bărbatului decedat plângând după tatăl lor şi este şi mai rău că am putut recupera doar foarte puţin din rămăşiţele sale”, au transmis reprezentanţii parcului Kruger. Nu este singurul incident de acest gen care a avut loc în Africa de Sud în ultima perioadă.

Anul trecut, cel puţin trei braconieri au fost mâncaţi de haite de lei într-o rezervaţie din partea estică a Africii de Sud după ce intraseră ilegal acolo pentru a vâna rinoceri. Din ei nu au mai fost recuperate decât unele părţi ale membrelor alături de armele cu care veniseră la vânătoare.

„Am găsit suficiente părţi care să sugereze că braconierii au fost devoraţi de lei. Este posibil să fie mai mult de trei oameni ucişi, dar din cauza vegetaţiei dese nu am putut descoperi şi alte părţi de cadavre”, spunea la vremea respectivă proprietarul acelei rezervaţii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×