A fost arestat primul suspect în cazul cadavrului găsit lângă casa Elenei Udrea, din Costa Rica

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
12/12/2018, 17:13
A fost arestat primul suspect în cazul cadavrului găsit lângă casa Elenei Udrea, din Costa Rica GALERIE FOTO
Primul suspect din cazul femeii moarte din Costa Rica, de lângă casa Elenei Udrea, arestat. Udrea, în Costa Rica

Un cadavru a fost găsit în Costa Rica, în apropiere de casa unde locuia Elena Udrea. Acum, a fost arestat primul suspect din acest caz. Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost ridicat de autorităţi.

Poliţiştii îl bănuiesc pe paznicul complexului unde a locuit Carla Stefaniak, femeia găsită moartă. Acesta este considerat primul suspect din cazul de crimă. Acesta se numeşte Bismark Espinoza Martinez, este cetăţean american cu origini venezuelene şi locuia într-un apartament de lângă vila în care locuia femeia decedată.

Primul suspect din cazul femeii moarte din Costa Rica, arestat

Poliţiştii cred că acesta a ucis-o pe femeie în încercarea de a o viola. Conform raportului efectuat de autorităţile din Costa Rica, femeia a fost găsită parţial nud, având coprul înfăşurat în folie de plastic. Aceasta prezenta traumatisme în zona gâtului, însă cauza morţii a fost o lovitură puternică primită la cap. Bărbatul le-a spus poliţiştilor că a ajutat-o pe aceasta să urce în taxi, către aeroport, însă din filmările video se vede că femeia nu a părăsit casa. Trupul neînsufleţit a fost găsit la 300 de metri de imobil.

Elena Udrea, înainte de a fugi în Costa Rica
Elena Udrea, înainte de a fugi în Costa Rica

Elena Udrea se află în continuare în arest, în Costa Rica, însă avocatul său are încredere într-o potenţială eliberare: „Astăzi aveam termen de judecată pentru soluționarea contestației în anulare, care așa cum spune Curtea Constituțională ar trebui admisă, pentru că deciziile date de completurile de 5 anterior deciziei CCR sunt nule necondiționat. Numai că, după cum ați observat, astăzi nu a avut cine să constate aceste lucruri. 

Singura mea problemă este legată de modul de constituire a acestor completuri. CSM-ul și Curtea Constituțională au spus că trebuie stabilite de îndată. De îndată nu înseamnă peste o săptămână. (…) Or, aș face o analogie: atunci când un justițiabil este condamnat, în câteva zeci de minute este deja în centrul de detenție. , atunci când stabilim Completurile de 5, înseamnă peste o săptămână”, declară Veronel Rădulescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×