Cadavrul unei femei, găsit la doi pași de vila în care a locuit Elena Udrea, în Costa Rica

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
05/12/2018, 11:59
Cadavrul unei femei, găsit la doi pași de vila în care a locuit Elena Udrea, în Costa Rica
Nu departe de cartierul în care a locuit americanca, a stat și Elena Udrea

O crimă a zguduit Costa Rica! Cadavrul unei femei a fost găsit la doi pași de vila în care a locuit Elena Udrea. Este vorba despre Carla Stefaniak, în vârstă de 36 de ani, care a fost răpită apoi ucisă la San Jose. Nu departe de cartierul în care a locuit americanca a stat și Elena Udrea. În urmă cu câteva zile, Carla a fost găsită în apropierea vilei pe care o închiriase împreună cu cumnata ei, la sfârșitul lunii noiembrie. Femeia venise în Costa Rica pentru a-și celebra ziua de naștere. Povestea americancei a făcut înconjurul planetei în condițiile în care autoritățile costa-ricane, dar și cele americane(FBI), au căutat-o timp de 10 zile prin toată capitala statului. La căutări au luat parte și rudele femeii, care s-au deplasat la San Diego.

În ziua care i-a adus sfârșitul, Carla și-a condus cumnata la aeroport, aceasta deplasându-se către Statele Unite. La aterizare, a găsit pe telefonul mobil un mesaj în care americanca îi spunea că s-a tăiat curentul la vilă și că ”e cam dubios”. Corpul acesteia a fost găsit luni, 3 noiembrie, într-o zonă din apropierea vilei. Într-o zonă împădurită, trupul acesteia era învelit în saci de plastic și a fost descoperit de câinii polițiști.

cadavrul unei femei a fost gasit in apropierea vilei in care locuia elena udrea in costa rica
Carla Stefaniak, în vârstă de 36 de ani, care a fost răpită apoi ucisă la San Jose

La doi pași de vila în care a locuit Elena Udrea, în Costa Rica, a fost găsit cadavrul unei femei

De asemenea, periculozitatea locului a fost confirmată și de iubitul politicianului, Adrian Alexandrov. Totodată, acesta a mărturisit că nu se simte în siguranță în Costa Rica, în cazul în care situația fostului ministru a fost relatată pe larg în presa de acolo. Mai mult, jurnaliștii prezentând-o drept o femeie extrem de bogată.

”Acţiunea celor de la Interpol le-a expus foarte mult pe Elena Udrea şi Alina Bica. În presă s-a vorbit despre faptul că cele două au averi de milioane de euro, iar acum toată lumea ştie cum arată, unde locuiesc (…) Gândiţi-vă cât mă mai simt eu în siguranţă. Eu şi mai ales fetiţa putem deveni o ţintă în orice moment”, a spus Adrian Alexandrov.

”S-a vorbit mult în România despre faptul că locuiesc într-o vilă luxoasă, într-un complex, cu maşini de lux (…). Vă spun că amândouă locuiesc într-un apartament de trei camere”, a adăugat logonicul Elenei Udrea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×