A murit strivit de elefant. VIDEO cu momentul în care animalul se asează peste îngrijitor

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
04/03/2019, 21:42
A murit strivit de elefant. VIDEO cu momentul în care animalul se asează peste îngrijitor GALERIE FOTO
Un îngrijitor a murit strivit de un elefant!

Caz șocant! Un îngijitor a fost omorât după ce un elefant s-a așezat pe el. Din păcate, Arun Panikkar, în vârstă de 40 de ani, a fost de-a dreptul strivit de animal, așa că nimeni nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Totul s-a petrecut în momentul în care elefantul a decis să se așeze jos, iar mai apoi pare că s-a dezechilibrat atât de tare încât și-a pierdut balansul și s-a așezta direct pe îngijitor, potrivit Daily Mail.

Un îngrijitor din India a murit strivit de elefant!

Arun Panikka s-a stins la doar 40 de ani după ce un elefant l-a strivit. Bărbatul era îngrijitor și încerca să aibă grijă de cușca acestuia și de el. Când bărbatul și-a dat seama că elefantul se dezechilibrează, l-a lovit cu un băț, în speranța că se va speria.

Din nefericire, animalul s-a dezechilibrat mai tare și l-a strivit de-a dreptul pe îngrijitor, care a picat fix sub acesta. Pe imaginile video se poate vedea că alt om aflat la fața locului incidentului s-a grăbit să încerce să-l ajute pe înrijitor, dar, din păcate, fără noroc.

Un elefant a omorât 3 oameni, în India

Din nefericire, cazurile în care elefanți strivesc oameni nu sunt puține, mai ales în India. Trei oameni au fost striviți sub picioarele unui elefant în timpul unui ritual religios specific zonei din sudul Indiei. Animalul s-a speriat foarte tare și a început să calce totul în picioare în încercarea de a părăsi zona care i se părea periculoasă. Nimenu nu l-a putut controla, astfel că elefantul a reușit să strivească 3 persoane și să dărâme acoperișul unui templu. Mulți îngrijitori care iubesc animalele extrem de mult, și au avut parte de accidente similare de-a lungul timpului, au declarat că elefanții nu sunt agresivi, ci doar fac acest lucru din frică pentru viața lor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×