Războinicul Cristian a părăsit Survivor, dar nu poate veni acasă: ”Plec cu capul sus”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
01/04/2020, 10:37
Războinicul Cristian a părăsit Survivor, dar nu poate veni acasă: ”Plec cu capul sus”
Războinicul Cristian a părăsit Survivor, dar nu poate veni acasă: ”Plec cu capul sus”. Sursa foto: Instagram.com

Cristian Marius Ioniță (27 de ani) a fost votat de telespectatorii show-ului „Survivor România” să părăsească competiția din Republica Dominicană. Tânărul care a practicat mai multe sporturi dure a mărturisit că i-a fost frică de un singur lucru de care din păcate, nu a scăpat.

Cristian, dezamăgit de colegii săi de echipă

Războinicii de la „Survivor România” au fost nevoiți să nominalizeze două persoane pentru eliminare după ce au pierdut două jocuri consecutive. Cristian și Andrei s-au luptat pentru a rămâne în show-ul de la Kanal D, însă cel votat să plece acasă a fost tânărul de 27 de ani.

Sunt fericit v-am cunoscut pe toți, chiar și pe cei noi care m-au trădat. Pe Andrei îl aștept acasă, a jucat bine strategia, eu am spus de la început Survivor nu ține doar de abilități sportive, ci și de strategie. Poate și eu fi făcut la fel, îmi trag oamenii”, a spus războinicul Cristian când și-a luat la revedere de la colegii de echipă.

„Am spus îmi e frică de un singur lucru, nu fiu înjunghiat pe la spate. Se pare de ce mi-a fost frică nu am scăpat. Plec cu capul sus, rămân același Cristian, dar într-o variantă mult mai bună”, a mai adăugat fostul concurent.

Cum a reacționat Karina când iubitul ei a rămas în show

Înainte de a merge la consiliu Andrei i-a dat câteva sfaturi iubitei sale Karina care să o ajute în situația în care va rămâne singură în Republica Dominicană. Iată că nu a fost cazul pentru că cel eliminat din show-ul de la Kanal D a fost Cristian.

Karina s-a bucurat enorm că iubitul ei a rămas în competiție, însă Ema a izbucnit  în plâns la aflarea veștii că războinicul Cristian va pleca acasă. Tânărul a mărturisit în emisiunea „FanArena” că nu este supărat pentru că a fost eliminat și chiar i-a promis mamei sale că nu va mai face mofturi la mâncare.

Cristian, blocat în Republica Dominicană din cauza COVID-19

Momentan Cristian nu se poate întoarce în România pentru că Republica Dominicană și-a închis granițele din cauza pandemiei de coronavirus. Fostul concurent a povestit că este cazat într-un resort, dar nu știe pentru cât timp. Până la revenirea pe meleagurile natale tânărul originar din București se bucură de vremea frumoasă.

„Am părăsit camp-ul, sunt într-un resort, cumva izolat. Am toată încrederea în oamenii de aici, îmi e mult mai bine. Nu știu cum stau treburile în țară, știu de acest virus și s-au închis granițele, nu știu cât o stau în Republica Dominicană, dar bucur de vreme.

Important e mi s-a dat telefonul și pot vorbi cu cei dragi. Când se vor deschide granițele Republicii Dominicane o întorc, a precizat fostul concurent Survivor, informează wowbiz.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×