Soția lui Sonny Flame nu e geloasă pe Elena Ionescu. Prima reacție după imaginile apărute la Survivor

Dan Suta   
în Stiri mondene
31/03/2020, 16:32
Soția lui Sonny Flame nu e geloasă pe Elena Ionescu. Prima reacție după imaginile apărute la Survivor
Soția lui Sonny Flame nu pare a fi geloasă pe Elena Ionescu. Sursa foto: Instagram/ captură Kanal D

Soția lui Sonny Flame nu e deloc deranjată de imaginile difuzate la Survivor cu el și Elena Ionescu, unde apar destul de apropiați, ba chiar au dormit împreună.

Soția lui Sonny Flame nu pare a fi geloasă pe Elena Ionescu

Imaginile sunt pentru mulți interpretabile, iar printre interpretări a apărut și varianta că între Elena Ionescu și Sonny Flame s-ar înfiripa o  frumoasă relație de iubire.

Nu ar fi primii care ar forma un cuplu în acest reality-show, dovadă fiind povestea de dragoste dintre Andrei Ciobanu și Karina de la Războinici.

Elena îi face ochi dulci lui Sonny

Lena, nevasta lui Sonny, a postat un mesaj la fel de interpretabil pe contul ei de Instagram spunând că îi este dor de vacanțe. Doar că, în imaginea publicată, nu apare alături de Sonny, ci singură.

„Dor de vacanță și de tot ce credeam că ni se cuvine. Sper să trecem cu bine de această încercare, să învățăm să fim mai buni și mai îngăduitori unii cu alții”, a notat Lena pe Instagram.

Gurile rele ar putea spune că Lena abia așteaptă să evadeze, singură, în vacanță, însă focoasa brunetă continuă să îl susțină pe Sonny Flame, postând pe Instastory-urile ei momente din emisiune în care acesta dă totul în probele sportive, semn că nu este deloc geloasă pe Elena Ionescu.

Despre chimia dintre Elena Ionescu și Sonny Flame a vorbit chiar fosta solistă a trupei Mandinga, care îi zâmbește cu subînțeles, destul de des artistului.

„Sunt înnebunită după bărbații care gătesc, bărbații de casă, care se pricep să facă lucrurile astea bine”, spunea recent Elena, uitându-se cu jind la competitorul ei.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×