De la extaz la agonie. Războinicul Andrei de la Survivor, pe mâna medicilor după ”logodna” cu Karina

Dan Suta   
în Stiri mondene
31/03/2020, 08:34
De la extaz la agonie. Războinicul Andrei de la Survivor, pe mâna medicilor după ”logodna” cu Karina
Pentru războinicul Andrei, Survivor este o testare a limitelor. Sursa foto: captură Kanal D

Războinicul Andrei de la Survivor a trecut în episodul de luni, 30 martie, prin toate stările posibile. După ce și-a declarat dragostea fără menajamente în fața Karinei, pe plaja însorită din Dominicană, concurentul a fost preluat de medici.

Războinicul Andrei, la medic după ”logodna” cu Karina: „Probleme care au pornit de la stomac”

La scurt timp după ce s-au făcut nominalizările pentru eliminare, Andrei a cerut ajutor medical acuzând puternice dureri la stomac.

Prezentatorul Dan Cruceru i-a liniștit pe concurenți, dar și pe telespectatorii și pe apropiații lui Andrei, care au privit din fața micilor ecrane din România totul.

Andrei și Karina nu se mai ascund

Nu i s-a întâmplat nimic grav, însă, conform protocolului, era obligatoriu să fie văzut de un doctor.

„Andrei nu este alaturi de colegii lui. În momentul de față, este sub observație medicală, a avut niște probleme care au pornit de la stomac. Vă ținem la curent cu starea lui. Nu este nimic grav, se va alătura colegilor cât de curând”, a anunțat aseară Cruceru, notează wowbiz.ro.

Cel mai probabil lui Andrei i s-a făcut rău din cauza condițiilor extreme de pe insulă, unde lipsa hranei și efortul fizic pe care îl depun supraviețuitorii își pun amprenta serios asupra sănătății.

Însă războinicul Andrei a avut și motive de bucurie. El și fata pe care a pus ochii, Karina, au avut parte de câteva momente de intimitate spre care cei din țară tânjesc cu jind, mai ales de când s-a impus carantina.

S-au pupat, s-au atins… lucruri tot mai rare pentru cei aflați în țară. Ba mai mult, cei doi au vrut să își oficializeze cumva relația și au improvizat o logodnă în fața colegilor, chiar acolo, pe plajă.

„Nu aș fi crezut că o să simt astfel de lucruri”, a spus Andrei Ciobanu, după care i-a oferit Karinei o scoică în loc de inel, gest care a emoționat-o pe tânără până la lacrimi.

războinicul andrei și karina
Andrei și Karina formează unul din cele mai frumoase cupluri din istoria show-ului de la Kanal D. Sursa foto: captură Kanal D

Povestea lor de iubire s-ar putea încheia în această seară, căci Andrei este nominalizat spre eliminare împreună cu Cristian.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×