Survivor România continuă, chiar dacă în Republica Dominicană este stare de urgență! Dan Cruceru, mesaj pentru familiile concurenților: „Suntem bine”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
29/03/2020, 14:33
Survivor România continuă, chiar dacă în Republica Dominicană este stare de urgență! Dan Cruceru, mesaj pentru familiile concurenților: „Suntem bine”
Dan Cruceru, mesaj pentru familiile concurenților de la Survivor România. Sursa foto: Kanal D

Numărul tot mai mare al cazurilor de coronavirus confirmate în întreaga lume, peste 677.900 conform celor mai recente informații date publicității, le-a determinat pe autoritățile statelor afectate să recurgă la măsuri radicale precum instituirea stării de urgență și sporirea distanțării sociale. În această situație se află și Republica Dominicană, destinația preferată de producătorii unuia dintre cele mai îndrăgite concursuri televizate.

Dan Cruceru, mesaj pentru familiile concurenților de la Survivor România

V-ați dat seama deja că vorbim despre Survivor România, show care își continuă filmările și în perioada următoare, deși pe teritoriul țării insulare au fost semnalate deja 581 de cazuri de îmbolnăvire și 10 decese.

Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, Dan Cruceru a ținut să asigure familiile și prietenii tuturor concurenților că aceștia se află în deplină siguranță în locațiile izolate în care se desfășoară competiția.

Noi, aici, suntem bine”, a transmis prezentatorul reality show-ului început în luna ianuarie. Având în vedere că distanța dintre ziua de filmare și momentul în care respectivele momente ajung pe post este de aproximativ două zile, o eventuală suspendare a filmărilor ar însemna automat eliminarea din grila Kanal D pentru o bună perioadă de timp.

Concurenții sunt la curent cu situația din țară

În ediția difuzată sâmbăta trecută, Dan Cruceru a ținut să-i pună în gardă pe concurenți și să le aducă la cunoștință faptul că țara noastră, alături de întreaga lume, se confruntă cu o pandemie de coronavirus.

Vizibil afectați de acest anunț, Faimoșii și Războinicii au dorit să afle detalii despre starea de sănătate a tuturor celor dragi.

Vreau să vă aduc în atenție o situație importantă. Ne confruntăm cu o pandemie de coronavirus. COVID-19 este o boală cauzată de noul coronavirus. Toate țările din lume iau măsurile necesare pentru stoparea acestuia virus.

Ceea ce vă pot spune este că familiile voastre sunt bine, iar pentru voi s-au luat deja toate măsurile pentru a fi bine, inclusiv mutarea de pe insulă în locații izolate”, le-a transmis prezentatorul emisiunii, în debutul consiliului de eliminare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×