Răspunsul Gabrielei Firea la solicitarea disperată a Corneliei Catanga. Ce i-a transmis primarul Capitalei

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
25/07/2019, 14:35
Răspunsul Gabrielei Firea la solicitarea disperată a Corneliei Catanga. Ce i-a transmis primarul Capitalei
Cornelia Catanga a primit răspuns din partea Gabrielei Firea. Sursa foto: ziuanews.ro

Gabriela Firea a răspuns solicitării disperate venite din partea Corneliei Catanga. După ce s-a aflat la un pas de moarte în urma stopului cardio-respirator suferit de curând, îndrăgita interpretă de muzică lăutărească a rămas și fără casă, fiind nevoită să se mute cu chirie. Cum situația financiară nu e printre  cele mai bune, artista a decis să se adreseze primarului general al Capitalei, iar reacția acestuia nu a întârziat să apară.

Ce spune Gabriela Firea despre situația Corneliei Catanga

Într-un interviu acordat recent, edilul susține că acordă o importanță deosebită cetățenilor care se confruntă cu situații de acest gen, promițând totodată că o va ajuta pe Cornelia Catanga să găsească o nouă locuință. 

Sunt sensibilă la orice situație de acest gen nu doar de cea prezentată de familia domnei Catanga, am să fac tot ce se poate, în limita legislației și a spirtului legii, mă voi apleca cu drag și asupra dosarului doamnei  Catanga. Mâine o va suna consiliera mea care ține oricum legătura cu domnia sa și cu care s-a mai întâlnit, și încercăm să vedem dacă există posibilitatea eliberării unui apartament existent sau să facem eforturi pentru a cumpăra, pentru că așa este normal”, a declarat Gabriela Firea la România TV.

Cornelia Catanga, apel disperat către primarul Gabriela Firea

Reacția primarului general al capitalei vine în contextul celor mai recente declarații ale Corneliei Catanga, cunoscuta solistă de muzică lăutărească dezvăluind că nu mai poate plăti chiria, motiv pentru locuiește în casa unor prieteni, pe toată durata recuperării.

Da, mămico, am slăbit. De supărări. N-am putut să stau  fără fiul meu. Am mai avut și niște alte chestii. Am fost păcălită. Am fost păcăliți. (…) Cum să mă simt? Mă simt bine? Sunt acasă, sub monitorizare. Sunt un om care nu mai pot să-mi fac meseria. Mai văd doar 3%. Am o boală care duce la orbire. Vă cad în genunchi, i-a transmis Cornelia Catanga edilului.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×