Cornelia Catanga a fost externată, însă problemele sunt departe de a se termina! Unde locuieşte acum

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
21/07/2019, 18:04
Cornelia Catanga a fost externată, însă problemele sunt departe de a se termina! Unde locuieşte acum
Cornelia Catanga, alături de soțul său, Aurel Pădureanu. Sursa foto:wowbiz.ro

Cornelia Catanga a depășit cu bine momentele cumplite prin care a trecut după stopul cardio-vascular suferit în urmă cu aproximativ o săptămână. În cursul zilei de duminică, 21 iulie, medicii Spitalului Floreasca din Capitală au luat decizia de a o externa pe îndrăgita interpretă de muzică lăutărească, întrucât aceasta se află, din fericire, în afara oricărui pericol.

Ce spune Monica Pop despre starea de sănătate a Corneliei Catanga

Informația a fost oferită chiar de Monica Pop, cea care de altfel a vizitat-o pe Cornelia Catanga imediat cum a aflat de problemele de sănătate cu care se confruntă. Totodată, cunoscutul medic oftalmolog a negat vehement zvonurile conform căreia artista ar fi orbit după infarctul suferit.

Cornelia Catanga e foarte bine. Nu a orbit, nici vorbă, are aceeași vedere pe care o avea înaintea episodului cu inima, scăzută din cauza retinopatiei, dar în nici un caz absentă. Pleacă acasă azi!” , a transmis doctorul Monica Pop.

Cornelia Catanga are noi probleme, după infarctul suferit. Sursa foto: wowbiz.ro
Cornelia Catanga are noi probleme, după infarctul suferit. Sursa foto: wowbiz.ro

Cornelia Catanga a rămas fără casă

De parcă problemele medicale nu ar fi fost de ajuns, Cornelia Catanga trebuie acum să facă față unei noi situații dificile, întrucât a pierdut casa în care locuia de ani buni împreună cu soțul său, Aurel Pădureanu. În aceste condiții, una dintre cele mai apreciate inteprete de muzică de petrecere s-a văzut nevoită să se mute cu chirie. Din cauza posibilităților financiare extrem de limitate, cântăreața ar putea rămâne din nou fără un acoperiș deasupra capului.

Familia Pădureanu nu are locuință, banca le-a luat casa și i-a lăsat pe drumuri. Au închiriat ceva, dar pot plăti cu greu, au datorii , un băiat care studiază zilnic ore! Primăria știe! Știe, desigur. Doamna suferă de o boală severă de ochi, are o vedere foarte scăzută , acum și cu inima… Dar, nu se lasă, își face meseria de artist așa cum poate!” , a mai spus Monica Pop.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×