Monica Pop, dezvăluiri tulburătoare! Ce a făcut o pacientă: “Şi-a pus benzină în ochi timp de doi ani”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
07/07/2019, 18:38
Monica Pop, dezvăluiri tulburătoare! Ce a făcut o pacientă: “Şi-a pus benzină în ochi timp de doi ani” GALERIE FOTO
Monica Pop a povestit un caz tulburător. Sursa foto - facebook

Doctorul Monica Pop a făcut câteva dezvăluiri tulburătoare! Aceasta a povestit la emisiunea „Voi cu Voicu” despre o pacientă pe care a avut-o de-a lungul timpului și care a ales să-și pună benzină în ochi. Doi ani de zile a continuat să facă acest lucru femeia după ce o vecină de-a ei insistase că acesta este singurul tratament pentru o afecțiune banală a ochiului.

Monica Pop, dezvăluiri tulburătoare!

„Am avut acum două săptămâni o pacientă care și-a pus benzină în ochi ca să se vindece de ulcior. N-am crezut așa ceva și sunt medic supraspecializat în urgențe oftalmologice. Nu am crezut că se poate așa ceva. Acest lucru se întâmpla în urmă cu doi ani și a continuat să-și pună benzină în ochi în acest timp. Am întrebat-o de ce a făcut asta și a pus că o vecină a insistat”, a mărturisit doctorul Monica Pop.

Nu este pentru prima oară când medicul a povestit cazuri șocante. Aceasta și-a adus aminte în urmă cu doar câteva luni despre o situație incredibilă. Un bărbat și-a scos pur și simplu ochiul și a venit cu el în pumn la spital. „Unul dintre cele mai îngrozitoare cazuri pe care le-am întâlnit în cariera mea este a unui violonist dintr-un taraf, care era foarte cuminte, cum sunt ei de obicei.

Monica Pop, dezvăluiri tulburătoare! Monica Pop
Monica Pop a spus de-a lungul timpului mai multe întâmplări din carieră. Sursa foto – facebook

Ce a făcut un pacient

Ei sunt în general cuminți și respectuoși. Acest băiat a luat un drog sau era sub influența unui drog. Și-a scos un ochi și a venit cu el în pumn. Un om care nu ar fi făcut niciodată așa dacă nu ar fi fost sub influența drogurilor. Nu știți ce inducție psihică poate face un drog asupra creierului”, a dezvăluit specialista.

Monica Pop este un cunoscut specialist în oftalmologie și are apariții destul de dese la televizor, acolo unde obișnuiește să ofere sfaturi despre sănătate telespectatorilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×