Monica Pop, schimbare de look. Cum arată acum medicul oftalmolog

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
01/02/2019, 15:51
Monica Pop, schimbare de look. Cum arată acum medicul oftalmolog GALERIE FOTO
Schimbare de look pentru Monica Pop

Monica Pop, unul dintre cei mai apreciați medici oftalmologi din țara noastră și-a schimbat look-ul. După ce a postat o fotografie pe o rețea de socializare, fanii au fost uimiți de noua sa înfățișare. Medicul are părul tuns scurt și deschis la culoare, într-o nuanță de argintiu.

Iar, cum Monicăi Pop îi stă bine așa, fotografia a fost apreciată rapid de prietenii săi din mediu virtual. De altfel, internauții nu doar că i-au dat mii de like-uri, ci au și complimentat-o.

Schimbare de look pentru Monica Pop

„Vă luminează fața! Arătați foarte bine’, „Un look de nota 10, parcă ați fi o actriță. Vă stă de minune”, „Superbă’, „Schimbare de look super tare… Vă prinde foarte bine”, „Îmi place foarte mult schimbarea asta de look”, „Ce îmi place culoarea părului”, „Vă stă excelent cu acest nou look. Aproape că nu v-am recunoscut”, „Vă stă super’, „Un look minunat”, „Wow! ce schimbare de look! Super vă stă”, sunt câteva dintre comentariile urmăritorilor din mediul online ai Monicăi Pop.

Monica Pop, schimbare de look. Cum arată acum medicul oftalmolog
Monica Pop s-a reinventat după ce a trecut peste perioada întunecată din viața ei

De asemmenea, aceasta s-a reinventat după perioada mai puțin luminoasă din viața ei. Despre cum s-a tratat de cancer și experiența prin care a trecut, a vorbit în cadrul unei emisiuni difuzate pe Antena 3. „Patologia la mine a debutat printr-o peritonită.

Monica Pop, despre experiența unei boli cumplite

Apoi, am crezut că sunt probleme digestive, până într-o zi când m-am dus la doctor. (…) Dimineața a debutat peritonita, sunt niște dureri absolut îngrozitoare. Am ajuns de urgență la spital, dar cu un scaun cu rotile, pentru că nu puteam să merg, nu puteam să simt nicio atingere”, a povestit Monica Pop.

Medicul o operase de peritonită și ulterior, după analize mai aprofundate, a aflat că suferă de cancer. „Am suportat până acum trei intervenții. M-a ajutat și faptul că a doua zi după operație, am fost la muncă(…)Nu am făcut radioterapie, am făcut de două ori chimioterapie. Deja, cancerul nu se mai poate numi o boală incurabilă”, a adăugat medicul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×