Monica Pop vorbește despre cancer: Am avut un șoc puternic

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
31/12/2018, 13:57
Monica Pop vorbește despre cancer: Am avut un șoc puternic GALERIE FOTO
Monica Pop a vorbit despre modul în care a aflat că are cancer

Monica Pop a vorbit despre momentul în care a aflat că are cancer. Reputatul medic oftalmolog a fost diagnosticat cu un cancer de colon, pe care spune că l-a învins după trei ani cu ajutorul unor operaţii repetate şi tratament cu citostatice. Monica Pop a povestit într-o emisiune la Antena 3 cum a aflat că are cancer: „Am avut un șoc puternic”, a spus medicul oftalmolog.

Monica Pop a povestit cum a descoperit că suferă de cancer. „La orice lucru care iese din obișnuință! Să vă dau un exemplu. Tipul de neoplazie pe care l-am avut eu este un cancer de colon. Am avut simptome, în sensul că, la aproximativ două luni, aveam crampe destul de puternice, care mă țineau o zi și nu le-am dat importanță. Am zis că sigur e un colon iritabil, pentru că mă tratam pentru asta și mergea, era bine, dar, cu toate astea, era vorba despre cancer.”, a povestit medicul oftalmolog în emisiune.

Monica Pop vorbește despre cancer: „Eram albă ca o coală de hârtie”

„Pe urmă, am avut un șoc puternic, nu știu dacă a avut vreo importanță, dar așa s-au legat. Cu o seară înainte de a debuta peritonita, cineva foarte apropiat din familie a făcut un șoc anafilactic după un pește pe care îl cumpărasem eu. Când am ajuns la spital, un coleg mi-ai spus că eram foarte, foarte albă la față și m-a îndemnat să îmi fac o serie de investigații. Eram albă ca o coală de hârtie. Câteva ore mai târziu, s-a declanșat peritonita. Au fost niște dureri cumplite.”, a povestit Monica Pop despre suferința prin care a trecut.

Monica Pop a dezvăluit simptomele care au trimis-o la un control, unde a aflat că are cancer

Toate procedurile prin care Monica Pop a luptat cu cancerul au lăsat urme vizibile! Medicul oftalmolog şi-a pierdut podoaba capilară, fiind nevoită să poarte perucă. După ce în urmă cu ceva timp slăbise foarte mult, reputatul cadru medical a luat din nou în greutate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×