Cornelia Catanga, apel disperat către Gabriela Firea: „Să-mi dea o căsuță, trei cămăruțe undeva”

Dan Suta   
în Stiri mondene
25/07/2019, 12:24
Cornelia Catanga, apel disperat către Gabriela Firea: „Să-mi dea o căsuță, trei cămăruțe undeva”
Cornelia Catanga a ajuns de nerecunoscut. Sursa foto: România TV

Cornelia Catanga a lansat un apel disperat către primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Cântăreața de muzică lăutărească cere o căsuță de la primarul Bucureștiului sau măcar câteva camere undeva. Cântăreața a spus că a încercat să o contacteze pe Firea, însă ajunge foarte greu la ea, așa că i-a transmis un mesaj public, sperând că nu o va trece cu vederea.

Cornelia Catanga, într-o situație extrem de delicată

La trei zile după ce a fost externată de la spital, unde a ajuns în urma unui stop cardiorespirator, artista a declarat că nu își amintește mai nimic despre ce i s-a întâmplat. Acum, Catanga stă la niște prieteni, însă nu știe cât va mai putea să le ocupe locuința. Cântăreața a slăbit foarte mult și nu poate să nu se consume pentru necazurile din viața ei.

Cântăreața a spus că ar reveni cu mare drag pe scenă chiar și de mâine, dar, din păcate, starea de sănătate nu îi permite. Artista a declarat că are și un regim alimentar extrem de restrictiv și că în urma stopului cardiac suferit are probleme mari și cu vederea. Cornelia Catanga a spus că este sub supravegherea medicului oftalmolog Monica Pop, care a diagnosticat-o cu retinopatie pigmentară evolutivă.

cornelia catanga, cantareata
Cornelia Catanga suferă de retinopatie pigmentară evolutivă. Sursa foto: libertatea.ro

Cântăreața îi cere o casă Gabrielei Firea

„Să mă ajute pentru că sunt un om și nu mai pot să-mi fac meseria. Mai văd 3%. Am o retinopatie pigmentară evolutivă, se ocupă doamna Monica Pop de mine. Este o boală care duce la orbire. Să-mi dea o căsuță (n.r. Gabriela Firea, primarul Capitalei) trei cămăruțe să-mi dea undeva, nu are importanță cum, unde îmi dă. Ca să trăiesc din mila colegilor și din mila prietenilor, nu vreau. Pentru că eu încă pot să cânt, nu are nicio legătură”, a declarat Cornelia Catanga îndurerată la România TV.

„Nu există în România, trei artiști cu trei stiluri total diferite și îi cad în genunchi doamnei primar să mă primească până la dânsa să vadă despre ce este vorba. Știu că este o femeie cu frică de Dumnezeu (…)”, a mai spus artista.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×